23ena edició del Memorial Li-Chang

Torna una nova edició del festival de màgia Memorial Li-Chang!

Febrer es converteix, per un any més, en el mes de la màgia de la mà d’il·lusionistes de tot al món. Corea, Alemanya, França i Itàlia passaran per l’escenari de la Gala Internacional de Màgia.

El festival començarà el 12 de febrer amb l’espectacle “Somriures” del Mag Edgard, un espectacle per tota la família divertit i lleuger. Continuara el 18 de febrer amb “Màgia i humor” on el teatre es transformarà per art de màgia en tot un cabaret nocturn on acullirà al  mag Murphy, la maga veneçolana Dania Díaz i al mag i còmic Joan Estrader.

El divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 viurem la Gala Internacional de Màgia XXIII Memorial Li-Chang on l’escenari del Teatre Zorrilla acollirà les quatre gales internacionals per oferir-nos les actuacions més variades i insòlites. Per últim, el festival es tancara el 5 de març amb la Gala Solidària de Màgia al Teatre Blas Infante amb la màgia juvenil d’un conjunt de mags presentats amb bones dosis d’humor i ritme musical pel Mag Rovi.

Aquest any el festival anirà acompanyat d’activitats complementàries a les biblioteques i escoles de Badalona. Consulta el programa aquí.

 

Més informació a https://teatrezorrilla.cat/festival-li-chang/

 

<< Tornar a Actualitat