35ena SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Enguany arriba la 35ena setmana de muntanyisme de Badalona. La Setmana vol  mostrar les diferents disciplines esportives que es poden desenvolupar en el medi natural, tanmateix vol ser un punt de trobada de totes les persones amants de la muntanya.

Les projeccions es reralitzaran els dies 28, 29 i 30 de setembre a partir de les 20.30h al Teatre Margarida Xirgu.

Entrada gratuïta. Aforament limitat

Reserva d’entrades a www.teatrezorrilla.cat

Més informació a https://setmanademuntanyismebadalonaebufala.wordpress.com/

 

Programa:

 

35ena SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Dimarts 28 de setembre
ESPORT GLOBAL a càrrec de Clàuddia Galicia

L’esforç, la dedicació i la motivació han fet d’aquesta osonenca una figura única. Competir en dues disciplines tan diferents amb la muntanya com a rerefons i obtenir èxits tan aclaparadors, han estat per ella la culminació d’un somni fet realitat.

 

 

 

35ena SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Dimecres 29 de setembre
SLOVACK DIRECT AL DENALI a càrrec de Bru Buson i Marc Toralles

Dos alpinistes de línies de dificultat, ens explicaran com va ser la desena ascensió de la ruta coneguda com Slovack Direct al Denali. La cordada va escalar aquesta via de 2700 metres, de la cara sud, d’una de les muntanyes més altes d’Amèrica del Nord en quatre jornades. També van viure alguns dels que vam qualificar com  “bivacs més espectaculars de les seves vides”

 

 

Dijous 30 de setembre

MUNTANYA, BICICLETA I VÍDEO a càrrec de Joan Borràs

Membre de tres generacions de muntanyencs, Joan Borràs ens fa un resum de la seva trajectòria i ens explica com l’any 2012 va posar en marxa la productora amateur, Rosa dels Vents Films, ajuntant les seves tres grans passions. Els seus audiovisuals han estat premiats en diverses ocasions.

 

<< Tornar a Actualitat