Pack Màgic, un nou cicle de cinema familiar al Teatre Margarida Xirgu

El Teatre Margarida Xirgu acollirà, a partir de l’octubre, el Pack Màgic, un nou cicle de cinema familiar que tindrà lloc un diumenge al mes a les 12h del matí.

Adreçades a un públic d’entre 2 i 12 anys, la línia de pel·lícules infantils de Pack Màgic té en compte les característiques, capacitats i sensibilitats dels nens i nenes d’aquestes edats, fomentant el gust pel cinema i per anar al cinema des de la infància.

Els films, provinents principalment de cinematografies d’arreu d’Europa, estan compromesos amb la diversitat cultural i estètica i posen en valor la contemplació i la comprensió per fugir de la violència estètica i narrativa que domina la majoria de pantalles comercials, sense renunciar al gaudi, el plaer i la diversió.

Les pel·lícules es distribueixen en versió doblada en català i amb subtítols per tal de fomentar la lectura entre els espectadors i espectadores més petits, així com per a fer-les accessibles a infants amb dificultats auditives.

Pack Màgic és una iniciativa i distribuïdora de pel·lícules infantils de Drac Màgic, cooperativa que des de 1971 es dedica a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.

Les sessions a Badalona tenen lloc al Teatre Margarida Xirgu a les 12h un diumenge al mes a un preu de 5 € els adults i 4€ els infants fins als 16 anys.

 

Les properes sessions són:

29 de desembre EL BOSC DE HAQUIVAQUI

 

 

Més informació i reserva d’entrades a https://teatrezorrilla.cat/tipus/pack-magic/

 

Ubicació:

Teatre Margarida Xirgu de Badalona
Carrer de Francesc Layret, 41

 

 

<< Tornar a Actualitat