Badalona participa de nou al Dansa Metropolitana!

Badalona repeteix en la quarta edició del Dansa Metropolitana, una nova edició que suma ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Quinzena Metropolitana de dansa està destinada a tots els públics amb l’objectiu de fer arribar la dansa i gaudir-la intensament. Mitjançant aquesta disciplina, conèixer a grans artistes i nous talents, aprendre i descobrir noves tècniques i endinsar-nos en una experiència que podrem gaudir en deu ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre elles hi trobem Badalona.

Del 5 al 21 de març més de 240 activitats relacionades amb la dansa es portaran a terme en aquestes ciutats que acullen al Dansa Metropolitana, amb una variada oferta d’espectacles com conferències, tallers, i cinema sobre dansa en línia en col·laboració amb el festival Choreoscope i la plataforma Filmin. Aquesta quarta edició està pensada a descobrir nous espais, propostes, espectacles i activitats per enfortir el teixit creatiu de les ciutats metropolitanes.

Aquesta quarta edició està pensada a descobrir nous espais, propostes, espectacles i activitats per enfortir el teixit creatiu de les ciutats metropolitanes. A més, dins d’aquesta edició es troba Filatures, una proposta que inclou peces presentades en espais del patrimoni industrial rehabilitat, fabrils i/o museus que uneixen i es vinculen a un passat comú dins del patrimoni industrial, i en concret en el món tèxtil. Amb aquesta proposta es vol donar suport al sector de la dansa i promoure que el públic descobreixi els espais patrimonials a través de la mirada d’un coreògraf o una coreògrafa.

Pots veure tota la programació aquí.

Més informació a https://teatrezorrilla.cat/dansa-quinzena-metropolitana/ i https://www.dansametropolitana.cat/

<< Tornar a Actualitat