“Després de la tempesta”  el nou single i videoclip de David Ros

David Ros va presentar el passar 21 de setembre  “Després de la tempesta”  una nova cançó, disponible a les plataformes digitals , que formarà part del seu nou treball, que veurà la llum a la tardor de 2021.

“Després de la tempesta” és un tema amb aires de folk nord-americà que parla de la importància d’aprendre que la vida són alts i baixos constants i que l’important és enfocar-se sempre en els moments bons. “De vegades costa expressar-se en positiu…”, ha dit Ros en una entrevista recent. “Jo intento transmetre optimisme, bon rotllo… Hem de saber surfejar l’onada i concentrar-nos en els moments bons”, ha afegit.

La portada és a càrrec del fotògraf i artista gràfic Xavi Martín, que ha treballat per a Els Amics de les Arts o Nil Moliner.

Ros presenta també el videoclip que està dirigit per l’artista, realitzador i també músic, Pol Fuentes (Rosa Luxemburg) i ha estat gravat al desert dels Monegros i al Masnou (Maresme).

Ros està enllestint el seu nou disc, encara sense nom, que publica a l’octubre i està ple de cançons plenes d’alegria, amor i positivisme. Està enregistrant als estudis Go&Jo de Barcelona amb el músic i productor Albert Solà.

David Ros presentarà el nou disc en concert a la sala Luz de Gas el 12 de novembre. Acompanyat per la seva banda, serà una nit plena de sorpreses amb molta música i bon rotllo.

Venda d’entrades en aquest enllaç.

Més informació a https://davidros.es

 

 

 

<< Tornar a Actualitat