Spogo

Carlos García, també conegut en el món de l’art urbà com Spogo, va néixer l’any 1980.

Va estudiar il·lustració a l’escola d’arts i oficis Pau Gargallo, compaginant la seva formació acadèmica amb treballs en el sector de la construcció i reformes d’habitatges.

Va començar a pintar l’any 2002 de manera autodidacta i l’any 2006 va participar en la creació del col·lectiu Barri Groc on comencen a pintar murals per a comerços i esdeveniments d’art urbà de manera professional.

A partir de l’any 2011, acaba la seva etapa en el col·lectiu i alterna la seva tasca professional amb la realització d’intervencions al carrer, així com a la seva ciutat natal de Badalona. Des d’aquest moment comença a definir el seu estil i el que significa per a ell pintar en l’espai públic.

Al llarg dels últims anys, ha participat en múltiples festivals de art urbà nacionals (Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Sevilla o Sant Sebastià, entre altres) i internacionals (Berlín, Gant, Setè, etc.), exposicions, projectes culturals, residències artístiques i tallers educatius, compaginant el seu treball en l’espai públic amb encàrrecs privats de les seves obres d’estudi i murals comissionats, de petit, mitjà i gran format.

Más información en www.spogo.es

 

<< volver a Red de Artistas