#Redibuixa Badalona amb la Festa del Dibuix

La FESTA DEL DIBUIX, dins del programa de FESTES DE MAIG 2021 ens presenta la proposta REDIBUIXA BADALONA.

Per participar podeu descarregar una o més imatges de les que us presenten, imatges de la ciutat de Badalona, i “modificar-les al vostre gust, intervenint-hi amb el dibuix, el color, el traçat, el collage, l’edició digital i la paraula… la selecció de les eines i els continguts és de cada artista.” D’aquesta manera us imaginareu uns espais diferents i els dibuixareu com us agradaria que fossin. Amb totes les aportacions,  La Festa del Dibuix crearà un catàleg de Badalones possibles.

Es podrà participar fins al 23 de maig!

Us adjuntem les bases de la proposta:

 

REDIBUIXA BADALONA

Aquesta ciutat viu en contínua transformació urbana. Et volem convidar a dir com te la imagines. Creem un laboratori urbà, dibuixem diversos espais i com ens agradaria que fossin. Descarrega’t les imatges i torna a la xarxa les que decideixis dibuixar. Crearem un catàleg de les Badalones possibles.

Com pots participar?

REDIBUIXA BADALONA és una acció de caràcter obert a la participació lliure i voluntària que, sota la gestió de la FESTA DEL DIBUIX es desenvolupa durant el programa de FESTES DE MAIG 2021. 

Per participar podeu accedir a aquest conjunt d’imatges -fragments de la ciutat, que podrien ser a qualsevol lloc però que són Badalona- i modificar-les al vostre gust, intervenint-hi amb el dibuix, el color, el traçat, el collage, l’edició digital i la paraula… la selecció de les eines i els continguts és de cada artista.

De manera que la invitació del joc creatiu, inclou reformular la visió de l’entorn que, a vegades ignorat i sempre canviant, ens acompanya cada dia.

On ens durà aquesta participació és una incògnita. La intenció de la Festa és compartir* tots els resultats mentre es produeixen a les xarxes. I un cop finalitzada la participació, es generarà un arxiu per ser exposat o mostrat via la compartició de continguts.

Si  podeu, adjunteu-hi un nom o pseudònim i la vostra edat, són dades que ens ajudaran a arxivar les vostres aportacions.

Podeu compartir les imatges des d’Instagram etiquetant amb @festadeldibuix i el hashtag  #redibuixabadalona o bé enviar-les al correu de festadeldibuix@gmail.com (i nosaltres farem l’acció de difondre-les).

Agraïm la participació creativa sempre, però encara més avui car reprenem així els nostres vincles. 

* Al participar-hi, entenem que accepteu la difusió i manipulació de les imatges compartides.

Més informació i fotografies per descarregar  a Instagram: @festadeldibuix i https://agendacultural.badalona.cat/esdeveniment/festes-de-maig-2021-festa-del-dibuix-en-lnia

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Volver a Actualidad