Programació de la temporada de teatre de setembre a desembre de 2022!

La nova programació arrenca el 23 de setembre amb un dels títols més internacionals de la dramatúrgia contemporània catalana, L’oreneta, protagonitzada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz

Aquesta temporada es tornen a implementar els habituals abonaments de temporada i es recuperen les zones de preus als tres teatres.

La venda d’entrades començarà el proper dilluns 25 de juliol i, del 19 al 22 de juliol, de 18 a 20.30 h, a la taquilla de Teatre Zorrilla, es podran recollir, renovar i comprar els abonaments de temporada de forma presencial.

Els teatres municipals de Badalona -Zorrilla, Margarida Xirgu, Blas Infante- ja tenen a punt la nova temporada setembre-desembre 2022. Una programació pensada per a tots els públics que inclou, com sempre, a més de grans èxits teatrals, propostes de teatre familiar i creacions de companyies locals. Sense oblidar que la música, sobretot, però també el circ, tindran aquesta temporada una especial importància.

El tret de sortida serà el proper divendres 23 de setembre amb un dels títols més internacionals de la dramatúrgia contemporània catalana, L’oreneta, protagonitzada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz. Entre la comèdia i el drama bascularan aquesta i les successives obres de la temporada, apostant, també, moltes d’elles, per un caràcter compromès i reivindicatiu.

A aquest primer gran èxit de la temporada la seguiran, durant el mes d’octubre, l’original adaptació shakespeariana de Macbeth de Jordi Oriol, La mala dicció; i l’epopeia íntima i social sobre l’envelliment, la dependència i les cures de Victoria Szpunberg, El pes d’un cos. El novembre serà un mes de monòlegs teatrals, un a tres veus al Teatre Margarida Xirgu sobre la soledat, M’hauríeu de pagar, de Jordi Prat i Coll; i un soliloqui de Blanca Portillo al Teatre Zorrilla amb Silencio, de Juan Mayorga. El showman Marcel Tomàs, acompanyat de la big band de la Girona Jazz Project, donarà el toc d’humor musical amb el gran show jazzístic Els colors de Duke Ellington. La comèdia dominarà el mes de desembre. Tindrà un caire més dramàtic a Monopoli, de Mar Monegal; esbojarrat a Una teràpia integral, de Cristina Clemente i Marc Angelet; perspicaç en el monòleg teatralitzat d’Alex O’Dogerthy, Imbécil; i satíric en l’auca ecologista sobre l’emergència climàtica de La Calòrica, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda.

La programació de proximitat seguirà sent un dels eixos del programa d’arts escèniques. Les formacions badalonines Les Badiu i Màgic Empenta, en el marc del programa “Badalona a escena”, presentaran al mes de novembre al Teatre Margarida Xirgu i al Teatre Blas Infante, respectivament, les seves últimes creacions: Nunca digas de este culo no comeré per part de Les Badiu i Tempus Fugit per part de Màgic Empenta. També estaran presents la Banda Simfònica de Badalona, que portarà un any més al Zorrilla el tradicional Concert de Santa Cecília; i la big band de l’Escola Moderna de Badalona, que presentarà al Teatre Margarida Xirgu un projecte renovat que integra una nova generació de joves músics.

Tancaran la temporada, durant les festes nadalenques, dues propostes pensades per anar al teatre amb tota la família. El divendres 23 de desembre l’Orquestra Simfònica Sant Cugat porta a Badalona el tradicional Concert de Nadal de Valsos i Danses; i el dimecres 4 de gener la companyia Circ Pistolet arrencarà el nou any amb l’espectacle d’alt voltatge Potser no hi ha final, un retorn al circ tradicional però d’una manera moderna a ritme de rock.

 

ESPECTACLES FAMILIARS

Repartits al llarg de tota la temporada, les famílies badalonines podran gaudir de quatre espectacles familiars molt originals i de gran qualitat: Tot esperant en Will de la companyia Egos Petits, Maquinaigües de la companyia badalonina La Tresca i la Verdesca, Las Cotton de la companyia Anita Maravillas i, tancarà el repertori familiar, el diumenge 18 de desembre al Teatre Margarida Xirgu, l’espectacle Sóc una nou de la companyia Zum-Zum Teatre.

 

FILMETS

Del 21 al 30 d’octubre el Teatre Zorrilla acollirà la 48ª edició del Festival FILMETS de Badalona. Una edició que reprèn el format exclusivament presencial i recupera l’esperit de sempre oferint projeccions diàries al Teatre Zorrilla en sessions temàtiques.

Les entrades continuaran sent d’accés lliure, però les persones que hi vulguin assistir s’hauran de registrar prèviament al web www.festivalfilmets.cat

 

TALLERS DE TEATRE

El proper mes d’octubre començarà un nou curs dels Tallers de teatre al Teatre Zorrilla.

Les inscripcions per als quatre cursos d’edat (de 10 a 12 anys, de 13 a 15, de 16 a 18 i de majors de 18) ja estan obertes a través del web www.teatrezorrilla.cat/tallers-de-teatre. I romandran actives fins a exhaurir places.

 

CINEMA AL TEATRE MARGARIDA XIRGU

El Teatre Margarida Xirgu consolida la seva oferta cinematogràfica mantenint els tres cicles de cinema: el Cicle Gaudí i el cicle de cinema documental Docs Del Mes els dimecres a les 20h de la tarda, i el cicle de cinema familiar, Pack Màgic, un diumenge al mes a les 12h del matí (tret de l’última sessió que serà el dimecres 28 de desembre).

 

VENDA D’ENTRADES I ABONAMENTS

Les entrades es podran comprar a partir de dilluns 25 de juliol al web www.teatrezorrilla.cat.

Les entrades de tots els espectacles es seguiran venent exclusivament per internet. Badalona Cultura assumirà la comissió en la venda electrònica per facilitar la compra per aquest canal. No obstant, les taquilles del Teatre Zorrilla i Margarida Xirgu oferiran atenció presencial els dies que hi hagi funció (dues hores abans de l’espectacle) i altres dies amb cita prèvia només a aquelles persones que no tinguin accés a internet o que tinguin dificultats per comprar les entrades de manera telemàtica. Aquest servei es donarà sempre amb cita prèvia trucant al 93 384 40 22 de dimarts a dijous de 12 a 14 h.

Durant aquest mes de juliol, les taquilles del Teatre Zorrilla romandran obertes oferint atenció presencial en horari de 18 a 20.30 h els dies 25, 26, 27 i 28 de juliol.

Aquesta temporada es tornen a implementar els habituals abonaments de temporada. Les zones de preus als tres teatres que s’havien consolidat a la tardor del 2019 tornaran a estar també actives.

Els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol de 18 a 20.30h les taquilles del Teatre Zorrilla romandran obertes per renovar i vendre presencialment els abonaments de temporada.

 

Más información en https://teatrezorrilla.cat

 

<< Volver a Actualidad