La Perifèrica programa formacions per a la consolidació i millora de les empreses culturals al barcelonès nord

LA PERIFÈRICA, es un projecte públic i cooperatiu al territori (Badalona, Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet i l’eix del Besòs) generat des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord que té com a objectiu impulsar el desenvolupament de les indústries culturals en el marc de l’economia social i solidària.

Aquest començament de curs, des de la Perifèrica, es proposen quatre formacions per a millorar la gestió i la consolidació de les empreses del sector cultural del Barcelonès Nord. La Perifèrica és un dispositiu públic amb la missió de donar eines i suport a projectes culturals tot fomentant els valors de l’economia cooperativa. Aquestes quatre formacions -online i gratuïtes- són el tret de sortida d’una sèrie d’accions que aniran encaminades a assolir aquest objectiu fonamental, i ajudar al fet que cap bona idea i iniciativa quedi sense un bon impuls que l’ajudi a germinar com cal.

Així, les formacions tindran lloc durant aquest mes de setembre i volen capacitar a projectes culturals en àmbits com la presentació i gestió de subvencions i licitacions d’institucions públiques o en els procediments de signatura digital, certificació i facturació electrònica. Per a més informació sobre les formacions i inscripcions cal adreçar-se a la plana web de la Perifèrica: https://www.periferica.cat/agenda-periferica/

FORMACIONS (De 10:00 a 13:00 online)

  • Dimarts 6 de setembre Cooperativisme i cultura
  • Dimecres 14 de setembre Subvencions per entitats culturals: com presentar-se i gestionar-les?
  • Dimecres 21 de setembre Licitació i contractació pública en l’àmbit de la cultura en viu
  • Dimecres 28 de setembre Certificació, Signatura Digital i Factura Electrònica per entitats culturals

 

 

Más información en https://www.periferica.cat/

 

 

<< Volver a Actualidad