Comença el cicle de Concerts JA ÉS DIJOUS! del Conservatori Professional de Música de Badalona

El Conservatori Professional de Música de Badalona organitza també el seu cicle, “JA ÉS DIJOUS!”. D’aquesta manera, els dijous, a les 20.00h els veïns de Badalona podran gaudir de concerts al espai del CPM.
La programació “JA ÉS DIJOUS!” del Conservatori vol donar cabuda als artistes de la casa, recuperar ex-alumnes i convidar a professionals de reconeguda trajectòria amb concerts accessibles i formats innovadors.
Hi haurà formacions de cambra i solistes en un espai com l’Auditori, adient per aquest tipus de formacions i dissenyat per a gaudir d’una acústica apropiada per escoltar música.
Complementant alguns concerts, el Conservatori programarà classes magistrals i sessions explicatives abans dels concerts. D’aquesta manera es vol compartir l’oferta formativa del Centre tant pels estudiants del Conservatori com per a la població en general.
L’oferta, pensada pel públic badaloní, és una oportunitat per a descobrir músiques i músics i obrir el Conservatori, amb el seu Auditori per a contribuir a la oferta cultural de la ciutat.

Más información en https://www.conservatoribdn.cat/general/ja-es-dijous-cicle-de-concerts/

<< Volver a Actualidad

Suscríbete

Quieres recibir nuestra Newsletter? Con ella te podrás enterar de todo lo que pasa y puedes hacer en Badalona

Ver la política de privacidad

* Campos obligatorios