El Parc de la Serralada de Marina convoca el 8è Concurs de Fotografia del Parc

Imatge del 8è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. Autor: Xevi Vilaregut

S’ha convocat el Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina que, enguany, arriba a la vuitena edició. El tema de concurs és el Parc i hi ha tres categories (Flora i/o fauna, Patrimoni històric i cultural i Paisatge i/o activitat humana) amb premis per un valor total de 600 euros. El termini per enviar imatges finalitza el 5 de juny.

Arriba el 8è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina, un certamen que té l’objectiu de promoure i donar a conèixer els valors naturals, culturals i històrics d’aquest espai natural protegit i el pas de l’ésser humà per les seves terres.

El concurs té tres categories: Fotografia de flora i/o fauna de totes les espècies pròpies del Parc; Fotografia de patrimoni històric i cultural del Parc, i Fotografia de paisatge i/o activitat humana al Parc amb premis de 100 euros a la millor imatge de cada categoria. Com a novetat, aquest 2021 també hi ha un premi especial de 300 euros a la millor col·lecció de les tres categories.

Es pot enviar una sola imatge per a cadascuna de les tres categories establertes (amb un màxim, per tant, de tres imatges per persona), que han de ser inèdites i no haver estat mai premiades en cap altre concurs o presentades en edicions anteriors. Així mateix, cada participant només pot optar a un premi.

El termini per enviar les imatges finalitzarà el 5 de juny adel 2021.

Podeu consultar les bases del 8è Concurs 

Más información en https://parcs.diba.cat/es/web/l-informatiu/-/marina-el-parc-de-la-serralada-de-marina-convoca-el-8è-concurs-de-fotografia-del-parc

Más información en https://parcs.diba.cat/es/web/marina/concurs-fotos

 

<< Volver a Actualidad