Hora local

  • Zona horaria: America/New_York
  • Fecha: 27.02.2021
  • Hora: 12:30 pm
Orfeó Badaloní

Ubicación

Orfeó Badaloní
Web
http://www.xn--orfebadalon-ycb4e.cat

Más Información

Más información

Fecha

27.02.2021
¡Caducado!

Hora

Horari pendent de determinar
6:30 pm

Acte inaugural del centenari de l’Orfeó Badaloní

L’acte inaugural del centenari de l’Orfeó Badaloní, l’OB_L’Ateneu, és en bona part un exercici de memòria històrica que es va desgranant a partir de la conversa entre una periodista, la badalonina Sara Muñoz, i una sòcia de l’Orfeó que ha aconseguit projecció internacional, Iolanda Llansó.

Llansó, impulsora de la companyia Xirriquiteula Teatre, explicarà quins són els valors que va aprendre a l’OB_L’Ateneu. A través dels seus records viatjarem a la història de l’Orfeó i també al de l’evolució de la cultura a Badalona.

Durant l’acte, que presentarà Ricard Abellán, president de l’OB_L’Ateneu, és farà un pinzellada pel programa d’activitats previstes per celebrar aquestes deu dècades. També es farà el primer visionat públic d’un vídeo promocional de l’entitat que s’ha editat en motiu de l’efemèride.

Així mateix es projectaran enregistraments de diverses persones del món de la cultura local que feliciten l’aniversari de l’associació.

Xirriquiteula Teatre va néixer a Badalona el 1985 com un element per oferir espectacles de qualitat per a menuts i joves. Tots els seus projectes estan elaborats de manera “absolutament artesanal” i els inspira, tal com diuen, “la sinceritat, la humilitat i l’amor pel teatre”.

Durant aquests 36 anys d’història Xirriquiteula Teatre ha actuat en més de divuit països de quatre continents i ha acumulat nombrosos premis internacionals tant de direcció teatral com d’escenografia, entre altres.

Acte gratuït, obert a tothom amb aforament controlat

Ubicación:
Teatre del Círcol Catòlic
Carrer Sant Anastasi, 2

Más información en www.orfeobadaloni.cat

Suscríbete

Quieres recibir nuestra Newsletter? Con ella te podrás enterar de todo lo que pasa y puedes hacer en Badalona

Ver la política de privacidad

* Campos obligatorios