Teatre Zorrilla

Ubicación

Teatre Zorrilla
C/del Canonge Baranera, 17, 08911 Badalona, Barcelona
Categorías

Más Información

Más información

Fecha

19.11.2021
¡Caducado!

Hora

Duracio. 1h 30 min
8:00 pm

“EL GRAN COMEDIANT” amb Joel Joan – Teatre

EL GRAN COMEDIANT
Amb Joel Joan

Després de l’èxit de la seva darrera producció, Scape room, torna en Joel Joan amb una nova comèdia sobre l’èxit, la gelosia i l’amistat.

En Llorenç i l’Ernest són amics de tota la vida. Tots dos van decidir fa molt de temps que volien ser actors, però han tingut trajectòries desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (al mateix ritme que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat de sortir mai. Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix llançar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que el seu discurs motivador calaria i l’Ernest faria un gir radical. Les coses comencen a anar-li molt bé… molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió pel seu amic es transforma en gelosia i a partir de llavors en Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.

Dirección Joel Joan i Hèctor Claramunt
Interpretació| Joel Joan, Xavi Mira, Sandra Monclús, Eduard Muntada i Àfrica Alonso

 

Más información y venta de entradas: teatrezorrilla.cat

<< Tornar a l’Inici