El mar ens crida al Teatre Zorrilla a Badalona
Teatre Zorrilla

Ubicación

Teatre Zorrilla
C/del Canonge Baranera, 17, 08911 Badalona, Barcelona
Categorías

Más Información

Más información

Fecha

11.11.2021
¡Caducado!

Hora

Duracio. 50 min
8:00 pm

“EL MAR ENS CRIDA” de la Cia. Dancing Human – Dansa

EL MAR ENS CRIDA
Cia. Dancing Human

El mar ens crida és el primer projecte de creació de la jove formació badalonina Dancing Human, nascuda de la necessitat de voler fomentar la part artística i creativa entre les joves estudiants de dansa.

Un espectacle fruit d’un treball col·lectiu amb l’objectiu de sensibilitzar l’espectador sobre l’actual problemàtica de l’ús del plàstic i els seus efectes en el mar.

Què ens diria el mar, si pogués parlar? A través d’un diàleg entre la persona i l’entorn, habitarem diferents espais i ens trobarem éssers marins que intenten conviure en un medi canviant, jugarem amb la plasticitat del moviment dins l’aigua i conviurem amb un paisatge inquietant manipulat per la humanitat.

Un viatge on les joves creadores compartiran amb nosaltres les seves inquietuds i, a través de la dansa, ens faran còmplices del seu aprenentatge i de la seva mirada sobre el món que les envolta.

Idea original, dramatúrgia, coreografia i escenografia| Companyia Dancing Human
Direcció artística| Silvia Pallisera
Il·luminació, so, maquinària| Paul Jorna
Interpretació| Abril Benjumea, Bruna Guixà, Claudia Coté, Emma Soldevila, Jair Codina, Nuria Farlete, Martina de Michelis, Maria Chico, Mireia Miralles, Paula Sánchez, Mariangels Gimeno

 

Funció escolar el divendres 12 de novembre a les 11 h.

 

Más información y venta de entradas: teatrezorrilla.cat

<< Tornar a l’Inici