Hora local

  • Zona horaria: America/Los_Angeles
  • Fecha: 26.02.2021
  • Hora: 11:00 am
Teatre Zorrilla

Ubicación

Teatre Zorrilla
C/del Canonge Baranera, 17, 08911 Badalona, Barcelona

Fecha

26.02.2021
¡Caducado!

Hora

Duració: 1h 30 min
8:00 pm

Festival Li Chang – GALA INTERNACIONAL DE MÀGIA 2021 – XXI Memorial Li-Chang

Incansables, volem seguir estenent pel món l’interès de l’il·lusionisme i gaudir del talent de qui el practica, i per això aquest any tornarem a comptar amb un elenc de mags i magues de gran prestigi i reconeixement internacional.

Contarem amb el Rubén Vilagrand, amb el maletí ple de somnis i una magistral interpretació, que ens presenta un espectacle únic i modern que combina mímica, màgia i comèdia en una atmosfera de fantasia i meravella.

També amb la Solange Kardinaly, tercera generació d’una família de mags portuguesos. Especialitzada en canvis ràpids de vestuari, una disciplina poc vista dins del món de la màgia, ha recorregut el planeta amb un show espectacular que ha recollit una gran quantitat de guardons.

És possible agafar una bombolla de sabó amb la mà? Marco Zoppi & Rolanda vindran d’Itlàlia per demostrar-nos que potser sí… Són uns dels pocs il·lusionistes al món que dominen aquest art desconegut i fascinant de les bombolles màgiques.

De Canàries vindrà Héctor Mancha per deixar-nos sense paraules amb una de les especialitats més difícils de l’il·lusionisme: la manipulació. Ens oferirà el número magistral amb el qual va aconseguir el màxim guardó que pot guanyar un mag: el gran premi mundial de màgia FISM 2015.

I també tindrem talent de casa nostra: el Mag Edgard ens portarà un espectacle on la teatralitat es barreja amb sorprenents i innovadores il·lusions que provoquen un fort impacte al públic. L’original posada en escena, amb un estil molt Tim Burton, el va fer guanyador del programa de màgia de TV1 Pura màgia i del 1r Premi Nacional de Màgia en la modalitat de grans il·lusions.

I tot aquest repertori màgic estarà presentat per Karim, l’innovador mag asturià i monologuista que porta més de 20 anys trepitjant escenaris amb tot el seu carisma i simpatia.

Que res aturi la màgia!

Dirección Enric Magoo
Presentador| Karim
Magos Rubén Vilagrand (Andalusia), Solange Kardinaly (Portugal), Marco Zoppi & Rolanda (Itàlia),
Héctor Mancha (Canarias), Mag Edgard (Catalunya)

Viernes 26 de Febrero – 20:00h

Sabado 27 de Febrero – 20:00h

Domingo 28 de Febrero – 12:00h

Domingo 28 de Febrero – 19:00h

 

Más información y venta de entradas: teatrezorrilla.cat

<< Volver al Inicio

Programación horaria

New Day

-

Suscríbete

Quieres recibir nuestra Newsletter? Con ella te podrás enterar de todo lo que pasa y puedes hacer en Badalona

Ver la política de privacidad

* Campos obligatorios