Tast de vins
Espai Betúlia

Ubicación

Espacio Betúlia
C/ Enric Borràs, 43-47 08912 Badalona, Barcelona
Web
http://www.espaibetulia.cat

Más Información

Más información

Fecha

08.10.2021
¡Caducado!

Hora

6:30 pm

TAST DE VINS. Taller d’iniciació. A l’Orfeó Badaloní

Al llarg de tres sessions, i de la mà de l’experta enòloga Rocío SÁNCHEZ, descobrirem el món del vi d’una manera fàcil i amena, entenent la seva elaboració, les varietats de raïm que es fan servir, i les diferents Denominacions d’Origen de Catalunya, entre d’altres aspectes.

Es tracta d’agafar els conceptes bàsics, tant físics com sensorials, per poder portar a terme una cata de vins. Assentarem les bases de la degustació i l’anàlisi sensorial per aguditzar els sentits de l’olfacte, el gust i el tacte.

08/10/2021 – En la primera sessió s’explicarà la vinificació del vi blanc i es tastaran vins blancs de diferents elaboracions (jove, sobre mares, amb fusta, etc… ) per conèixer la complexitat d’aquests tipus de vins.

15/10/2021 – A la segona sessió ens centrarem en l’elaboració dels vins negres i les seves peculiaritats. Sabrem com aconseguim el color del vi, aprendrem com es fa una bóta de fusta i tastarem vins negres amb diferents elaboracions per poder-ne conèixer les diferències.

22/10/2021 – La tercera sessió la focalitzarem als vins rosats i els caves.

Es pot assistir de manera individual a cadascuna de les sessions, però degut al lligam que comparteixen les tres i per la bona entesa dels continguts del taller, aconsellem participar-hi en totes tres.

 

Preu: 15€ cada sessió individual

Promoció: 30€ per assistir a les tres sessions. En aquest cas, la compra de l’entrada s’ha de realitzar abans del dissabte 08/10/2021 (data de la primera sessió).

Entrades a la venda a l’Orfeó Badaloní a partir del dimarts 28 de febrer. AFORAMENT LIMITAT A 15 PERSONES. No es fa reserva d’entrades.

 

Més informació a l‘Orfeó

 

<< Tornar a l’Inici