Programació de la Temporada de teatre Gener – Maig 2022!

Els teatres municipals de Badalona -Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante- ja tenen a punt la nova temporada gener-maig 2022. Entorn de 25 propostes de teatre, música, dansa i màgia per a tots els gustos i per a totes les edats.

Cinc mesos per gaudir de tot un ampli ventall de propostes escèniques en les que l’equip de Badalona Cultura segueix apostant per aquelles produccions fetes per companyies i artistes badalonins.

L’espectacle familiar de la companyia badalonina  Xirriquiteula Teatre, Laika, després d’haver recollit el Premi Max 2021 al Millor Espectacle per a Públic Infantil, Juvenil o Públic Familiar.

En el marc del Festival Dansa Metropolitana tindrem el nou espectacle del ballarí Jesús Carmona i el cantautor Albert Fibla es retrobarà amb el públic de la seva ciutat.

Celebrarem els 10 anys (+1) de la companyia Món animal amb l’espectacle del mateix nom amb què va néixer.

L’orquestra de cambra del Conservatori de Badalona es presentarà aquesta temporada en format simfònic per fer-nos viatjar del classicisme al romanticisme i també veurem dalt l’escenari del Teatre Margarida Xirgu.

I el grup badaloní La Tresca i la Verdesca formant part d’un dels millors espectacle de la temporada, el familiar La motxilla de l’Ada.

La nova temporada també comptarà amb estrenes teatrals de primeríssim nivell com L’oncle Vània d’Anton Txékhov, El hombre almohada de Martin McDonagh, Mare de sucre de Clàudia Cedó o Los santos inocentes de Miguel Delibes. El toc singular i atrevit el donaran les propostes de Sol Picó, Malditas plumas, el familiar multidisciplinar de la companyia Addaura Teatre Visual, Klé, el joc metateatral d’Oriol Pla, Travy, el provocatiu monòleg de Leo Bassi, Yo Mussolini, i la revisió hiphopera del clàssic “El Lazarillo de Tormes” de la jove companyia Leamok, Lázaro. I no faltaran, com sempre, les grans comèdies amb 53 diumenges de Cesc Gay i Bona Gent de Quim Masferrer.

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA, XXII MEMORIAL LI-CHANG

Del 13 de febrer al 6 de març Badalona acollirà la XXII edició del Memorial Li-Chang. Els tres teatres de la ciutat es preparen per celebrar les gales de Màgia i humor al Teatre Margarida Xirgu, les quatre Gales Internacionals al Teatre Zorrilla i la Gala Solidària al Teatre Blas Infante. I aquest any el show de màgia familiar serà passar Una tarda amb el Mag Lari al Teatre Zorrilla.

 

FESTIVAL BLUES & RITMES

La nova edició del Festival Blues & Ritmes començarà el divendres 1 d’abril i s’allargarà fins al dissabte 23 d’abril. Quatre grups emblemàtics aterraran a Badalona procedents d’Anglaterra, Estats Units i Mali per oferir-nos una mescla de rock, blues, gòspel, pop i r&b.

Jesse Malin, Amadou & Mariam & Blind Boys of Alabama, Richard Thompson i un vell conegut que no vam poder arribar a sentir ni veure en l’edició frustrada per la Covid del 2020, Benmont Tench, seran els encarregats de fer-nos gaudir el 2022 de la millor música a Badalona.

 

CICLES DE CINEMA

Es mantenen i consoliden en els seus horaris habituals els tres cicles de cinema al Teatre Margarida Xirgu: el Cicle Gaudí, el Docs del Mes i el Pack Màgic. Els dos primers els dimecres a les 20h de la tarda i el cicle de cinema infantil Pack Màgic el diumenge a les 12h del matí.

 

Más información en www.teatrezorrilla.cat

 

<< Volver a Actualidad