Escola de Música i Cant

Muba Formació Musical neix amb l’objectiu de despertar l’interès per la música i ajudar a desenvolupar aquesta habilitat artística que ens fa especials, més comunicatius, creatius i oberts. Actualment imparteix diferents cursos de formació musical i cant.

Formació

Iniciació a la música I, activitat d’iniciació musical adreçada a nens i nenes entre 3 i 5 anys (segon cicle d’educació infantil), en la qual es treballa la música d’una manera lúdica i motivadora pels infants.

Iniciació a la música II, l’alumnat coneixerà tot el necessari de cada instrument i tindrà el primer contacte directe amb ell, així com una primera base teòrica de llenguatge musical. Treballarem els instruments de vent, corda i percussió.

Cursos d’instruments, es fan classes de Piano, guitarra clàssica, guitarra acústica, guitarra elèctrica, Baix, violi, viola, violoncel, bateria, percussions, saxo, flauta travessera, flauta dolça, fagot, acordió, trompeta i trombó.

Curs de llenguatge musical, conèixer el fonament i l’estructura del llenguatge musical i aplicar-los a la pràctica interpretativa i creativa.

Formació Lliure, Per a tots aquells alumnes que tinguin necessitats especials d’aprenentatge poden realitzar la formació lliure on ens adaptarem el 100% a les seves necessitats.

Acadèmia de Cant

Aprendràs a gestionar la veu, respirar, treballarem perquè arribis a les notes i a perfeccionar la teva tècnica, voicecraft, classes amb vocal coach personalitzades i individuals d’educació de la veu i cant, amb l’objectiu que actors i cantants -professionals o no- coneguin i treguin el millor rendiment del seu instrument. Més informació aquí.

 

Per més informació https://mubaformaciomusical.com/

<< Tornar a Cursos i Tallers