11a Fira de l'Ensenyament a Badalona

Ubicació

Antic Escorxador de Badalona
Carrer de Don Pelayo, 22, 08914 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

Més Informació

Més informació

Date

02.03.2023
Caducat!

Hora

9:00 am - 1:30 pm

11a Fira de l’Ensenyament a Badalona

El Centre Cultural L’Escorxador (c/ de l’Arquitecte Fradera s/n a tocar del CC Màgic Badalona) tornar a ser una edició més l’escenari de l’11a edició de la Fira de l’Ensenyament de Badalona que aquest any ha escollit l’eslògan “Obrim les finestres cap al futur!”. La Fira es desenvoluparà dijous 2 i divendres 3 de febrer des de les 9 fins a les 13.30 hores i és un espai d’orientació dirigit a l’alumnat que es troba en el moment de decidir la seva continuïtat en els estudis. Parlem de joves que es troben a final d’una etapa educativa, sigui ESO, cicles, PFI, batxillerat o escola, i també a qualsevol persona que tingui interès per iniciar, continuar o reprendre la seva formació acadèmica.

Les persones assistents a la Fira de l’Ensenyament de Badalona podran participar en activitats, xerrades i tallers diversos, així com consultar els espais d’orientació, informació i difusió d’estudis postobligatoris (cicles formatius, batxillerats, estudis universitaris, Programes de Formació i Inserció –PFI’s-, proves d’accés, formacions ocupacionals amb certificats de professionalitat i altres ensenyaments reglats).

A més, enguany hi haurà un espai dedicat a la inclusió i diversitat, sumant a l’expositor i xerrades sobre formacions i recursos per a joves amb diversitat funcional, del CEE Llevant-Maregassa, els estands de Badalona Capaç i FEMAREC i en les xerrades també es comptarà la col·laboració del SILS-Servei d’Integració Sociolaboral de l’Ajuntament de Badalona.

En aquesta edició, l’Espai Nau 3 acollirà la Human Library 360, un espai de converses amb professionals. Cada franja horària del programa estarà dedicat a un o més àmbits de coneixement (món salut, món empresa, món artístic…) amb la intervenció de més d’un centenar de professionals d’un ampli ventall de perfils.

Us deixem aquí la programació de la fira: Trìptic informatiu

<< Tornar a l’Inici