1a edició de la Fira LGTBIQ+

Date

12.06.2022
Caducat!

Hora

10:00 am - 2:00 pm

1a edició de la Fira LGTBIQ+

Aquest diumenge 12 de juny se celebra a la ciutat la primera edició de la Fira LGTBIQ+, a Plaça la Plana entre les 10h i les 14h.

Es una activitat impulsada per lis diferents companyis de l’entitat amb la col·laboració de la regidoria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Badalona.

Tornem-hi! ha volgut fer xarxa amb entitats, grups, col·lectius… de tota l’àrea metropolitana, on possaran a disposició tota l’informació i tasca que fan dins. També comptaran amb activitats per la canalla, com el “Núvol dels desitjos” o pintacares amb “Mama Unicornio”. Aquest colectiu d’entitats volen fer de la ciutat, una ciutat orgullosa i inclusiva, créixer i teixir xarxa associativa i poder celebrar anualment aquesta fira. Una de les seves tasques des de l’inici és donar visibilitat i acollida al col·lectiu LGTBIQ+ i denunciar les discriminacions que patim per la nostra identitat i/o orientació.

Aquest any compten amb Chrysallis, associació de famílies que defensen drets de la infància i joventut Trans, Ampgil, associació de famílies en contra de la intolerancia de gènere, Famílies LGTBI, lluita per la visibilitat i diversitat de les famílies LGTBI, La Crida, organització que organització que treballa per l’alliberament sexual i de gènere; 28J Autònom, una plataforma en favor de l’alliberament sexual i de gènere; Color cuqui, mare de l’entitat i contacte de les famílies amb infants i jovent trans, farà tallers i animació infantil; i Trenquem Armaris, una organització que pretén erradicar la bifòbia, l’homofòbia i la transfòbia.

La primera edició de la Fira LGTBIQ+ és gràcies, primer al treball durant tot l’any i de diferents converses i trobades de treball amb la regidora Aïda Llauradó amb l’objectiu de teixir estratègies per fer de Badalona una ciutat més diversa, inclusiva i respectuosa amb les diversitats sexuals i de gènere, i segon amb la col·laboració de l’Ajuntament en la cessió de l’espai, material (taules,cadires, punt de llum…) i l’assegurança per tal de protegir a la ciutadania. La jornada d’aquest diumenge s’ha pogut fer realitat gràcies també al suport de les Dones de Llefià, que sempre ens hi han donat la mà i la Comissió de cultura de Llefià.

Per aixó convidem a tothom, que hi aneu a conèixer i gaudir d’un matí ple de somriures i colors.

 

Més informació a https://www.instagram.com/tornemhi_bdn/

<< Tornar a l’Inici