5a edició del FESTIVAL DE MÚSICA GRAN SOL 2022

Date

18.06.2022
Caducat!

Hora

9:00 pm

5a edició del FESTIVAL DE MÚSICA GRAN SOL 2022

Torna el Festival de Música Gran Sol a Badalona amb la seva 5a edició.

Els grups musicals Medina Azahara i Brumas seran els protagonistes de la cinquena edició, que enguany torna a celebrar-se després d’un parèntesi de dos anys marcats per la pandèmia. Els concerts es faran novament a l’amfiteatre del parc del Gran Sol de Llefià i seran gratuïts.

MEDINA AZAHARADissabte 18 de juny, a les 22 h, a l’amfiteatre del parc del Gran Sol

Medina Azahara, reconeguda com una de les agrupacions més emblemàtiques de l’anomenat rock andalús, presentarà a la cinquena edició del Festival de Música Gran Sol la seva gira Llegó el día. Amb aquest nou disc ha volgut reviure l’ànima i l’esperit del mític trio sevillà Triana, el qual va marcar un abans i un després en la història del rock dels anys vuitanta, cosa que farà que la seva música i el seu llegat continuïn vius.

BRUMASDivendres 24 de juny, a les 21 h, a l’amfiteatre del parc del Gran Sol.

Amb una trajectòria artística de més de trenta-cinc anys, el grup de sevillanes Brumas arriba al Festival de Música Gran Sol per oferir-nos els seus èxits més destacats. Primavera en Sevilla, Sueña y volarás o Sevilla es para sonar seran uns dels temes -sevillanes i rumbes del Rocío- que se sentiran en directe a Badalona. Els millors èxits de Brumas que triomfaran al parc del Gran Sol.

 

<< Tornar a l’Inici