Local Time

 • Timezone: Europe/Dublin
 • Date: 20.04.2021
 • Time: Tot el dia
Museu de Badalona

Ubicació

Museu de Badalona
Pl. Assemblea de Catalunya, 1 08911 Badalona Barcelona
Website
https://www.museudebadalona.cat

Més Informació

Més informació

Data

20.04.2021

Hora

De 10h a 14h i de 17h a 20h
Tot el dia

BADALONA SOBRE RODES – Museu de Badalona

Aquest és el títol de l’exposició que es farà a la planta baixa del Museu entre el 18 de febrer i el 2 de maig d’aquest any, i del llibre editat per Efadós, que es presentarà el mes d’abril.

Tant la mostra com la publicació recolliran un conjunt de fotografies de l’Arxiu d’Imatges del Museu, relatives al tema del transport sobre rodes, ja sigui de tracció animal, com els carros; humana, com les bicicletes, o mecànica, com els cotxes o el tren.

Les fotografies, que abracen des dels darrers anys del segle XIX fins a l’arribada del metro a Badalona el 1985, se centren sobretot en les dècades de 1950 i 1960. Es caracteritzen per la varietat de mitjans de transport que hi apareixen, pels forts contrastos que s’hi observen en determinats períodes i per l’evolució que mostren tant de la ciutat com dels seus habitants.

Aquesta exposició, a més, aportarà una important novetat: es presentarà en dues etapes, ja que està previst canviar la major part de les imatges a partir en un determinant moment –estigueu al cas ja us avisarem- per altres de la mateixa temàtica. Serà, doncs, una exposició viva i dinàmica que caldrà visitar més d’una vegada.

Aforament limitat

Més informació a https://www.museudebadalona.cat/esdeveniment/badalona-sobre-rodes/

<< Tornar a l’Inici

 • 00

  díes

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris