El Círcol

Ubicació

El Círcol
Carrer Sant Anastasi, 2, 08911 Badalona, Barcelona
Website
https://elcircol.cat
Categories

Més Informació

Més informació

Date

20.05.2022

Hora

8:00 pm

CINEMAPROP: ESTIU 1993 al Círcol

La directora de cinema Carla Simón ha aconseguit l’Os d’Or a la Berlinale amb la seva segona pel·lícula, Alcarràs. En una entrevista a El món a RAC1, Simón ha explicat que va començar a pensar en la idea de la pel·lícula fa cinc anys, mentre escrivia Estiu 1993.

A la seva òpera prima, Simón hi explica els records infantils d’un estiu en què se li va morir la mare de sida. Ella només tenia sis anys. Tres anys abans, el seu pare també havia mort de sida. Ella no va saber el motiu de la mort dels pares “fins als 12 anys”. Ho va explicar el 2017 en una entrevista a Islàndia: “Vaig tenir uns anys d’haver d’acceptar-ho, entendre-ho, reflexionar-hi i no compartir-ho gaire fins que va arribar un moment que em vaig dir ‘aquesta és la meva història i l’he d’explicar així’.

‘Estiu 1993’, la infància de Simón

A Estiu 1993, el personatge de la Frida (interpretada per Laia Artigas) és una nena de sis anys que, després de la mort de la mare, se n’ha d’anar a viure al camp, a casa dels tiets (David Verdaguer i Bruna Cusí). Aquell estiu, l’estiu del 1993, serà el primer en què la Frida s’haurà d’adaptar a la nova vida, lluny del seu entorn i amb la seva família nova.

Entrada gratuïta per als socis i sòcies del Círcol. Si encara no ets soci, podràs fer un donatiu de 3€ en accedir al teatre.

 

Més informació al Círcol

<< Tornar a l’Inici

 

 

 • 00

  díes

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds