CLUB DE LECTURA DE CÒMIC
Llibreria Mitja Mosca

Ubicació

Llibreria Mitja Mosca
Carrer d'Ignasi Iglesias, 48, 08912 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació

Date

09.01.2023
Caducat!

Hora

7:30 pm

Cost

€10.00

CLUB DE LECTURA DE CÒMIC – a la Llibreria Mitja Mosca

Per aquells que us vulgueu endinsar en el món del còmic o aquells que ja en sou assidus, us proposem una selecció de còmics per llegir i descobrir plegats diferents autors i autores, estils i gèneres.

Club complet (6 sessions): 36€
Preu Sessió individual: 8€
Inscripcions a: llibreria@mitjamosca.com

Club de lectura conduït per Toni Benages.

Toni Benages i Gallard (Badalona, 1970). Director del Crypshow Festival, dibuixant, il·lustrador, cartellista… Dibuixa a Scifiworld i a la Revista Xiulit. Promotor de la revista La Cripta (2012) i col·labora amb David González en el programa This is not another freaky TV Show.

Sessions:

DILLUNS 9 DE GENER, 19:30h

No passaran!, de Vittorio Giardino (Normal editorial)

Tardor de 1938. Espanya es troba en plena Guerra Civil quan Max Fridman, excombatent de las Brigades Internacionals, es veu obligat a retornar a Barcelona a la recerca d’un antic company d’armes que ha desaparegut. El seu periple el portarà fins a la batalla de l’Ebre, i l’obligarà a arriscar la seva vida per conèixer la veritat sobre el destí del seu amic. En aquesta magnífica obra, Vittorio Giardino ens presenta un retrat documentat i apassionat de la Guerra Civil Espanyola de la mà d’un dels seus personatges més emblemàtics.

 

DILLUNS 13 DE FEBRER, 19:30h

Rosalie Blum, de Camille Jourdy (Ediciones La Cúpula)

En un petit i avorrit poble viuen Vincent, un perruquer de trenta anys que encara no ha aconseguit tallar el cordó umbilical que li uneix a la seva excèntrica mare; Rosalie, una dona que intenta ofegar el seu fosc passat a través del whisky, i Aude, que es deixa arrossegar per la vida.
La vida monòtona de Vincent es veurà pertorbada per una trobada que li generarà una vaga i imprecisa reminiscència d’alguna cosa o algú passat i que derivarà en obsessió. El detonant és l’aparició d’una dona, Rosalie, que sembla portar una vida tan avorrida com la de Vincent. Ajudarà aquesta trobada al fet que Vincent superi els seus dimonis?

 

DILLUNS 13 DE MARÇ, 19:30h

El cercle de Loplop, de Toni Benages i Sebastià Roig (Editorial Males Herbes)

Gener de 1931. Ramón Gómez de la Serna visita Barcelona per fer una conferència a l’Hotel Ritz. L’endemà, algú li roba una maleta plena d’objectes estrambòtics que havia comprat al Rastro.
Francesc Pujols, detectiu hiparxiològic, rep l’encàrrec de recuperar la maleta. De mica en mica, l’investigador anirà connectant els fils que uneixen el robatori amb una secta esotèrica molt perillosa.
Aconseguirà Pujols tancar el cercle maleït de Loplop?

 

*En cas de no cobrir el mínim de places establertes l’activitat s’anul·larà i es retornarà l’import de l’inscripció a la gent inscrita.

Més informació a https://www.llibreriamitjamosca.com/clubs-de-lectura/club-lectura-comic

<< Tornar a l’Inici