CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA
Llibreria Mitja Mosca

Ubicació

Llibreria Mitja Mosca
Carrer d'Ignasi Iglesias, 48, 08912 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació

Date

21.02.2023
Caducat!

Hora

7:30 pm

Cost

€10.00

CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA – a la Llibreria Mitja Mosca

Aquesta primera edició del club de lectura Mitja Mosca pretén ser el tret de sortida del club de lectura de la llibreria. Un club que volem repetir anualment en què proposem una lectura mensual de ficció per conèixer llibres – nous i no tan nous – de diferents autors i autores, temes, estils… i poder compartir-ne la lectura amb la gent participant. Una oportunitat per parlar de llibres i literatura.

Club de lectura conduït per les llibreteres de la llibreria Mitja Mosca

Club complet (6 sessions): 36€
Preu Sessió individual: 8€
Inscripcions a: llibreria@mitjamosca.com

Sessions:

DIMARTS 21 DE FEBRER, 19:30h

El llibre de les cases, d’Andrea Bajani (Edicions del Periscopi / Anagrama)

El llibre de les cases és la narració fragmentada de la vida d’un home, de les seves amistats, els amors, les decepcions, la poesia que l’acompanya, la història familiar. És el compendi dels seus últims cinquanta anys a través de les cases que ha habitat, dels espais que el configuren.

Andrea Bajani ha creat una obra delicada i poètica sobre una vida en construcció, sobre la seva arquitectura real, els seus interiors i els llocs que ens formen com a persones. Aquesta novel·la, finalista del premi Strega 2021, és una educació sentimental sobre qui som i quin rastre deixem allà on vivim.

 

DIMARTS 28 DE MARÇ, 19:30h

Vides potser, de Joan Vigó (LaBreu edicions)

Un vigilant de sala de museu reconvertit en detectiu privat rep el seu primer encàrrec d’un client anònim. Haurà de seguir l’enterramorts d’un poble de la costa. Per dur a terme la investigació, s’instal·la a la vila i es relaciona amb els seus habitants, amb una identitat que li permet passar desapercebut. Aquesta recerca, a priori rutinària, el durà per un camí inesperat amb l’aparició d’una dona excepcional que l’arrossegarà cap a una passió molt particular. Les vides que investiga, juxtaposades amb el dia a dia de l’investigador acabaran mostrant existències farcides de secrets, zones fosques, fetitxismes i fantasmes personals.

 

DIMARTS 25 D’ABRIL, 19:30h

Un verdor terrible , de Benjamín Labatut (Anagrama)

Les narracions d’aquest llibre singular i fascinant tenen com a fil conductor la ciència. La seva recerca, temptatives, experiments, hipòtesis i els canvis que introdueix en el món i en la visió que tenim d’ell.
La literatura explora la ciència, la ciència es converteix en literatura. Benjamín Labatut ha escrit un llibre inclassificable i seductor, que parla de descobriments fruit de l’atzar, cerques alquímiques del coneixement i l’exploració dels límits del desconegut.

 

*En cas de no cobrir el mínim de places establertes l’activitat s’anul·larà i es retornarà l’import de l’inscripció a la gent inscrita.

Més informació a https://www.llibreriamitjamosca.com/clubs-de-lectura/club-mitja-mosca

<< Tornar a l’Inici