CONCERT DE RUMBA: “ELS QUATRE DE LA CERA”
El Círcol

Ubicació

El Círcol
Carrer Sant Anastasi, 2, 08911 Badalona, Barcelona
Website
https://elcircol.cat
Categories

Més Informació

Més informació

Data

06.11.2021
Caducat!

Hora

7:30 pm

Cost

€8.00

Concert de Rumba: “ELS QUATRE DE LA CERA”

La Federació d’Ateneus de Catalunya us presenta un projecte comunitari sobre cultura del poble gitano: l’Amen Sam, amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC).

El Círcol us convida a anar-hi i gaudir de les diferents activitats per aprendre sobre la cultura del poble gitano!

Actuació musical d’Els 4 de la Cera al Teatre d’El Círcol

Dins aquest cicle, El Círcol acull l’actuació del meravellós grup de rumba catalana tradicional del barri de la Cera, al Raval de Barcelona, creat al 2011. Els 4 de la Cera són quatre músics descendents d’alguns dels rumberos que van donar a conèixer la Rumba Catalana.

Des del barri de la Cera (Raval), l’Antonio Giménez “Cocho”, a la veu, fill d’Antonio de Els chavos; en Jack Tarradellas, a la guitarra, fill de Johnny Tarradellas del grup Chipén; en Chiqui Amaya, a la veu i la guitarra, fill de Pepe de Los Amaya, i l’Alex Fajardo, nebot de “Chacho” (el qual va formar part del triumvirat de la rumba catalana al costat de Peret i el Pescaílla), a la percussió, porten rumba fresca de la vella escola amb sabor llatí i un toc modern als seus concerts.

No us perdeu aquesta oportunitat de passar una vesprada ben rumbera! Serà el dissabte 6 de novembre a les 19.30h, i les entrades ja són a la venda. Us hi esperem!

 

Més informació i entrades al Círcol

<< Tornar a l’Inici