Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 02.06.2021
 • Time: 2:00 pm

Ubicació

Teatre Margarida Xirgu
Carrer de Francesc Layret, 41, 08911 Badalona, Barcelona
Categories

Més Informació

Més informació

Data

02.06.2021

Hora

Durada: 1h 06min
8:00 pm

Cost

€3.00

“DANI KARAVAN” del Barak Heymann- Docs del mes. Cinema

Docs del Mes és una iniciativa que, amb la voluntat d’apropar el documental a tothom més enllà de les grans capitals, estrena cada mes un documental en una xarxa de més de 70 sales a tot l’estat en poblacions grans, mitjanes o en petits municipis arreu del territori.

DANI KARAVAN – Barak Heymann

“El meu art és polític. Has sentit a parlar del Guernica?”, així es presenta Dani Karavan davant la càmera. I transcorreguts uns minuts d’aquesta conversa inicial, Karavan ens regala un primer tast del seu mal geni. A punt de fer 90 anys, i famós arreu del món per transformar l’espai públic amb instal·lacions monumentals, l’artista israelià s’enfada en veure la deixadesa de les institucions per mantenir el seu llegat artístic en bon estat. Karavan és un rondinaire carismàtic, però els seus laments no només són entranyables sinó legítims. Si dediquem recursos a cuidar els parcs i els jardins del nostre entorn, com podem deixar que el pas del temps deteriori escultures i monuments creats per harmonitzar les relacions humanes en l’espai públic?

Un viatge emotiu i sense filtres per la llarga trajectòria d’un artista universal que veu com el seu cos es va afeblint mentre lluita per seguir creant amb la passió del primer dia. Un retrat carregat de sentit de l’humor, sobre un creador amb una sensibilitat única per dotar de vida pròpia els espais urbans i naturals on treballa. El monument d’homenatge al filòsof Walter Benjamin a Portbou parla per si sol i permet copsar la senzillesa de l’art de Karavan en tota la seva magnitud.

Direcció: Barak Heymann
Codirecció: Lukasz Konopa
Producció:Barak Heymann (Heymann Brothers Films, Israel), Krzysztof Dzięciołowski (Vision House, Polònia)
Fotografia: Lukasz Konopa
So: Aviv Aldema
Música: Alberto Shwartz, Janek Duszynski
Edició: Shira Hochman
Documentació: Tali Shamir-Werzberger

 

 • 00

  díes

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris