El Catalan Gate arriba a Badalona - Òmnium Barcelonès Nord

Date

14.06.2022
Caducat!

Hora

7:00 pm

El Catalan Gate arriba a Badalona – Òmnium Barcelonès Nord

Òmnium Cultural organitza un acte amb experts per seguir denunciant el cas de ciberespionatge il·legal més gran mai descobert.

Òmnium Cultural organitza un acte demà, dimarts 14 de juny a Badalona per seguir denunciant el Catalan Gate i la impunitat de què, de moment, gaudeixen els seus responsables.

Es tracta del cas de ciberespionatge il·legal més gran mai descobert, amb 65 casos confirmats de l’independentisme, contra la societat civil, polítics, activistes, advocats, periodistes… un escàndol mundial que confirma la democràcia defectuosa de l’Estat espanyol. Res no pot continuar igual després de l’informe de Citizen Lab verificat per Amnistia Internacional i aquest dimarts a Badalona diferents ponents analitzaran com funcionen els programes informàtic utilitzats per espiar independentistes, les violacions de drets humans que suposa l’espionatge il·legal, i les conseqüències a nivell mundial que pot tenir.

A Badalona hi participaran Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural; Marcel Mauri, víctima del Catalangate; Anaïs Franquesa, advocada penalista i Carla Ràfols, investigadora Cybercat. L’acte tindrà lloc a les 19 h al Teatre Margarida Xirgu (Carrer de Francesc Layret, 41), moderat per Sara Muñoz, periodista.

<< Tornar a l’Inici