Ubicació

Teatre Margarida Xirgu
Carrer de Francesc Layret, 41, 08911 Badalona, Barcelona
Categories

Més Informació

Més informació

Date

19.11.2023
Caducat!

Hora

Durada: 1 hora 10 minuts
12:00 pm

Cost

€5.00

EL DIARI DE LA FLORENTINA Janusz Martyn, Anna Wroblewska-Dzwoniarek i Dorota Ciesla – Pack Màgic. Cinema

La Florentina és una musaranya (no se l’ha de confondre amb un ratolí!). Amb la seva família ha anat a viure a un poblet del bosc on al principi s’hi sentirà una mica sola, però aviat es farà amiga d’unes nenes degús: Celestina, Albertina i Miquelina. Ella, que encara és molt petita, observa el món que la volta amb el candor i la sorpresa d’un infant. Descobreix les coses a la vegada que n’aprèn el nom i escolta i comprova les explicacions dels grans amb la mica de sospita de qui vol pensar per si mateixa. Encuriosida, explora l’entorn a la vegada que s’adona de qui és, i de com profunds són, també, els sentiments: l’admiració, la felicitat, la por, juntament amb la decepció, la culpabilitat, la responsabilitat, la gelosia i,  finalment, l’alegria de ser germana gran.

El diari de la Florentina és una pel·lícula dirigida a nens i nenes de 3 a 6 anys i basada en unes històries infantils publicades a la revista polonesa Miś el 2008. Els premis que van rebre els llibres posteriors que se’n van fer destacaven la seva intel·ligència, calidesa i sentit de l’humor tractant temes infantils.

 

Direcció: Janusz Martyn, Anna Wroblewska-Dzwoniarek, Jolanta Dudzinska, Joanna Bartczak, Agata Mikina

Argument i guió: Roksana Jedrzejewska-Wrobel

Animació: Kacper Porczyk, Agata Mikina, Marta Strozycka, Jolanta Kedziora, Barbara Koniecka, Janusz Martyn, Anna Wroblewska-Dzwoniarek, Dorota Ciesla, Piotr Rogowski, Jolanta Dudzinska

Muntatge: Janusz Martyn

 

Recomenada a partir de 3 anys

Més informació i venda d’entrades a https://teatrezorrilla.cat/tipus/pack-magic/