Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 01.05.2021
  • Time: 12:30 pm
Orfeó Badaloní

Ubicació

Orfeó Badaloní
Website
http://www.xn--orfebadalon-ycb4e.cat
Categories

Més Informació

Més ionformació

Data

01.05.2021
Caducat!

Hora

6:30 pm

EN EL MÓN DE PAU CASALS a l’Orfeó Badaloní

El proper dissabte 1 de maig l’Orfeó Badaloní us porta El món de Pau Casals, un concert dedicat al cèlebre violoncel·lista, pedagog, director i compositor català que, a més, és un homenatge insubstituïble a l’instrument que va ser el seu company de vida i també la seva particular i pacífica arma de denúncia contra la inacció de la comunitat internacional en relació a la dictadura franquista.

El fil conductor d’aquest acte és la música que va envoltar Pau CASALS (1876-1973) al llarg de la seva vida. A través de la sonoritat del seu instrument, el violoncel, us conviden a un recorregut que ens portarà des de la música de BACH, el mestre absolut que CASALS va contribuir a redescobrir i que el va acompanyar cada matí de la seva vida a l’exili, segons els seus biògrafs, fins a les composicions del propi Pau CASALS, passant per algunes obres originals per a quartet de violoncels compostes per contemporanis del mestre.

Els conjunts de violoncels són una formació per a la qual han escrit molts compositors des del Barroc fins a l’actualitat i que associa l’expressivitat, l’ampli registre i la diversitat de timbres d’aquest instrument amb una homogeneïtat que va més enllà de la que pot oferir qualsevol quartet de cordes.

El concert estarà interpretat per quatre cellistes de gran talent: Queralt GIRALT, Emmanuel NIUBÒ, Guillem PAREJA i Guillem VELLVÉ.

Dissabte 1 de maig, a l’Espai Tolrà a les 18.30h.

ENTRADA 7€   | NO SOCIS 12€

AFORAMENT LIMITAT. RECOMANEM per assistir con a públic inscriure’s abans (telf. 933843713) i deixar les vostres dades de contacte.

Més informació a http://orfeobadaloni.cat/acte/en-el-mon-de-pau-casals/

<< Tornar a l’Inici

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris