Postal de Badalona de la 12a edició del 48h Open House BCN

Data

23.10.2021
Caducat!

Hora

Tot el dia

Festival d’Arquitectura 48h Open House BCN a Badalona

El Festival d’Arquitectura 48h Open House BCN obre les portes de la seva 12a edició endinsant-se en l’arquitectura mediterrània.

La 12a edició del Festival d’Arquitectura Open House BCN proposa revisar l’evolució de l’arquitectura mediterrània per “construir” un futur millor.

El cap de setmana del 23 i 24 d’octubre 2021, la 12a. edició del Festival d’Arquitectura 48h Open House BCN permetrà entrar de nou i gratuïtament a espais generalment “invisitables”, fet que caracteritza l’oferta del Festival.

Badalona, com a bona ciutat moderna, és policèntrica, però al seu cor és on s’enllacen les artèries vertebradores de la ciutat: des del primer traçat del cardus i del decumanus de Baetulo, passant per l’enclavament medieval de Dalt la Vila, el guany de terres a Baixa Mar, com l’arribada del ferrocarril i la industrialització fins a la plaça de Pompeu Fabra i el futur intercanviador. La programació del festival permet conèixer el seu vessant més tradicional, amb l’itinerari de badius i cases de cós, o les noves apostes per millorar en sostenibilitat i eficiència energètica que presenta el Centre Sant Jaume, entre altres propostes repartides per tota la ciutat.

Aquí teniu el programa amb els edificis i horaris per poder-los visitar (clica en la imatge per ampliar):

PRogramacio 48h Open House Badalona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més informacio a https://www.48hopenhousebarcelona.org/badalona

<< Tornar a l’Inici