Date

11.05.2022
Caducat!

Hora

8:00 am

Festivitat de Sant Anastasi al matí – Festes de Maig 2022

MATINADES, 8h als Carrers dels barris del Centre i de Dalt de la Vila
Avui és festa! Els grallers ens faran saltar del llit (si encara no ho hem fet) per recordar-nos que les festes es viuen intensament i que al cap de poca estona comença la celebració de la festivitat de Sant Anastasi, copatró de la ciutat. Així mateix, els diables recorreran els carrers de la ciutat amb foc i trons per tal de despertar el veïnat i fer una crida a la festivitat del sant.

REPIC DE FESTA, 10h al Campanar de l’església de Santa Maria
El repic de campanes anuncia, des de bon matí, la festivitat de Sant Anastasi. A càrrec de Campaners de Badalona.

ANADA A OFICI, A continuació a la Plaça de la Vila
La corporació municipal va a ofici acompanya- da dels balls populars, en la versió infantil, fins a l’església de Santa Maria. En arribar a la plaça de Barberà hi haurà una ballada dels diferents entremesos, en l’ordre següent: Ball de diables de Badalona, Dragolins Xarop, Pomada i Xerin- gueta, gegantons Tasi i Mariona, Típic Ball de Bastons de Canyet, Ball de Cercolets, Castellers de Badalona, Bandera de Sant Anastasi i corpo- ració municipal.

Recorregut: plaça de la Vila, carrers de Sant Anastasi, de la Costa i de Sant Sebastià, plaça de Pau Casals, carrers de Sant Sebastià i de Barcelona, plaça de la Constitució, carrer de la Plaça i plaça de Barberà.

 

Descarrega’t el programa de les Festes de Maig 2022 aquí.

<< Tornar a l’Inici