FILUMENA MARTURANO al Teatre Zorrilla de Badalona
Teatre Zorrilla

Ubicació

Teatre Zorrilla
Carrer del Canonge Baranera, 17, 08911 Badalona, Barcelona
Categories

Més Informació

Més informació

Data

25.09.2021
Caducat!

Hora

Duracio. 2h 10 min
8:00 pm

“FILUMENA MARTURANO” de Eduardo de Filippo – Teatre

FILUMENA MARTURANO
Eduardo de Filippo

Clara Segura i l’actor napolità Enrico Ianniello són el binomi protagonista d’aquesta gran comèdia clàssica d’Eduardo de Filippo immortalitzada al cinema anys enrere per Vittorio de Sica amb Sophia Loren i Marcello Mastroianni.

Filumena aconsegueix, després de 25 anys, casar-se amb Domenico Soriano, l’home amb qui ha viscut durant tot aquest temps. Per fer-ho, però, ha hagut de muntar tota una farsa perquè Domenico no defugís una vegada més de casar-se amb ella.

A cavall de Nàpols i Barcelona, la història de Filumena Marturano ens dibuixa un retrat que ben bé podríem emmarcar en la Nàpols de la postguerra o en la Barcelona actual.

Una de les millors obres del curs, una autèntica festa, es diria que el teatre comença a celebrar aquesta desescalada tan esperada. I ho ha fet amb una obra en què, segons després d’acabar, fa saltar de la cadira el públic, de forma unànime, tots dempeus.” Pep Vila, Recomana.

 

Text|  Eduardo De Filippo
Traducció| Xavi Valls Guinovart
Direcció, adaptació i escenografia| Oriol Broggi
Il·luminació| Pep Barcons
Vestuari| Nina Pawlowsky
Interpretació| Clara Segura, Enrico Ianniello, Marissa Josa, Jordi Llovet, Jordi Coromina, Xavier Ruano, Josep Sobrevals, Sergi Torrecilla, Montse Vellvehí i Carla Vilaró

 

 

Més informació i venta d’entrades: teatrezorrilla.cat

<< Tornar a l’Inici