Local Time

  • Timezone: Europe/Stockholm
  • Date: 05.05.2021
  • Time: 6:00 pm
Biblioteques de Badalona

Ubicació

Biblioteques de Badalona
Website
http://badabiblios.cat

Més Informació

Més informació

Data

05.05.2021
Caducat!

Hora

6:00 pm

Hora del conte especial: Celebrem la setmana d’Europa! amb “Kalòpsia: un planeta no tan diferent” a la biblioteca Llefià- Xavier Soto

El proper dimecres 5 de maig a les 18h la Biblioteca Llefià-Xavier Soto acull una hora del conte molt especial: Li deien Kalòpsia, descobrim Europa des de l’espai exterior.

Es tracta d’una sessió vinculada a la celebració del Dia d’Europa, el 9 de maig. És una representació basada en el conte ‘Kalòpsia: un planeta no tan diferent’, que explica la història d’un planeta molt llunyà on les quatre especies que l’habiten no saben conviure i han construït murs entre elles. La protagonista de la història, la Wabi, fa un descobriment sorprenent gràcies al qual aprèn que a Europa, una regió del planeta Terra, no fa tants anys hi passava el mateix que a Kalòpsia però després de segles de disputes els seus habitants van decidir unir-se per cooperar i viure en pau.

El conte, editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, explica de forma amena i dinàmica què és la Unió Europea, quins són els seus orígens i com de gran és la diversitat que uneix i enriqueix tots els seus ciutadans i ciutadanes.

A càrrec de Santi Rovira

Adreçat a infants a partir de 5 anys. Cal inscripció prèvia trucant al 933 832 970 o enviant un correu a b.badalona.lle@diba.cat

Aforament limitat. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Més informació a https://badabiblios.cat

 

Ubicació: Biblioteca Llefià – Xavier Soto
Carrer del Planeta Mart, 10, 08914 Badalona
93 383 29 70

 

<< Tornar a l’Inici

 

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris