Local Time

  • Timezone: Europe/Dublin
  • Date: 11.04.2021
  • Time: 5:30 pm
Orfeó Badaloní

Ubicació

Orfeó Badaloní
Website
http://www.xn--orfebadalon-ycb4e.cat
Categories

Més Informació

Més ionformació

Data

11.04.2021
Caducat!

Hora

6:30 pm

“HOTEL SAPHIR” de la companyia Mala Idea a l’Orfeó Badaloní

MALA IDEA és una companyia teatral de creació col·lectiva que neix al voltant d’un projecte final de quatre estudiants del Postgrau de Creació Teatral en El Timbal Centre de Formació i Creació Escènica (Barcelona). Son actors i creadors que aposten per la creació col·lectiva. Perquè, com ells diuen, creant, creixem com a actors, i és actuant que som capaços de crear.

Durant els darrers mesos la companyia ha estat acollida per l’Orfeó Badaloní, l’Ateneu dins del seu projecte de Residències Escèniques.

Estem en plena crisi del covid-19 i el decadent Hotel Saphir es troba en una situació límit. Però quan un inspector de sanitat arriba a l’hotel , Renée, la seva directora, farà el que sigui per a impressionar-lo i aconseguir entrar en la llista dels hotels luxosos més segurs contra la covid-19.

El problema és que l’inspector no és qui ella pensa, i els pèssims treballadors de l’hotel i la peculiar clientela tampoc ho posaran fàcil. Entre intents de robatoris, una caixa forta plena de misteri, fetitxismes, tangos i molt gel hidro alcohòlic…Tornarà l’Hotel Saphir als seus anné dorée?

Hotel Saphir és una comèdia eixelebrada i plena d’equívocs, on vuit personatges, interpretats per quatre actors, se les emporten per a aconseguir allò que més volen. Siguin benvinguts a l’Hotel Saphir, on res del que brilla és or!

Més informació https://orfeobadaloni.cat/acte/hotel-saphir/

 

 

<< Tornar a l’Inici

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris