concert ISmael Dueñas i l'Abril
Espai Betúlia

Ubicació

Espai Betúlia
C/ Enric Borràs, 43-47 08912 Badalona, Barcelona
Website
http://www.espaibetulia.cat
Categories

Més Informació

Més informació

Data

02.10.2021
Caducat!

Hora

6:30 pm

ISMAEL DUEÑAS & ABRIL a l’Orfeó

Ismael DUEÑAS (@ismael.duenas) és un pianista i compositor badaloní, autor de discs com Pianisme Il·lustrat, La Tirania de la Cosa, Inversions, Jazz Ateu o el seu últim Cantautisma on es reinventa ell mateix com a cantautor a la guitarra i veu. Les seves composicions, produccions i trajectòria com a pianista han fet que la crítica especialitzada i els premis SGAE el situï entre un dels grans valors del nou jazz en repetides vegades. La Revista Enderrock juntament amb una vintena de crítics del país han triat el seu disc Mirage com un dels 100 millors discs de la història del jazz català.

L’Abril SANGLAS (@abrilsanglas), cantant d’una dotadíssima veu i actriu sorgida de l’Institut del Teatre de Barcelona, ens mostra la seva faceta de cantautora amb unes prodigioses cançons, que properament conformaran el seu primer disc sota la direcció musical de Dueñas.

Junts, a guitarra, veus i piano, ens presenten unes pinzellades d’aquests últims treballs i alguna curiosa versió que ens traslladarà fins els racons més íntims i sensitius de l’imaginari món musical d’aquest creatiu cantautor.

 

DISSABTE 2 OCTUBRE 2021. ESPAI TOLRÀ (Enric Borràs 19-21, Badalona). 18.30h

ENTRADA SOCIS 5€ (venda a l’Espai Tolrà)   |   NO SOCIS 10€ (venda a l’espai Tolrà i a entradium.com)

AFORAMENT LIMITAT. NO ES FA RESERVA D’ENTRADES. PER ASSISTIR COM A PÚBLIC ES RECOMANA COMPRAR L’ENTRADA ANTICIPADAMENT.

 

Més informació a l‘Orfeó

 

<< Tornar a l’Inici