La Magia Lenta al Teatre Margarida Xirgu a Badalona

Ubicació

Teatre Margarida Xirgu
Carrer de Francesc Layret, 41, 08911 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació

Data

15.10.2021
Caducat!

Hora

Duració: 1h 10 minuts
8:00 pm

“LA MÀGIA LENTA” de Denis Lachaud Divendres – Teatre

LA MÀGIA LENTA
Denis Lachaud

Basada en un fet real, La Màgia Lenta planteja el conflicte d’un home de 40 anys que de nen va ser sotmès a abusos sexuals i que inconscientment va esborrar els fets. L’oblit, d’una banda, i un fals diagnòstic d’esquizofrènia de l’altra, van enterrar el seu passat.

Denis Lachaud, autor molt reconegut a França, projecta de manera impactant el recorregut vital cap a la llum d’un personatge desesperat, a la recerca d’un desenllaç que li permeti superar l’horror que el pertorba.

En lluita constant amb si mateix, Marc Garcia Coté encarna, ell tot sol, totes les veus que poblen l’escena, com si d’una confluència de diversos personatges en un sol cos es tractés.

Una peça de rigor radical, ritme mantingut i tensió conservada conduïda amb la fragilitat i l’equilibri que demana una història enterrada sota les paraules. Un text necessari i arriscat que revela la vivència callada de l’abús sexual a menors i posa en qüestió els diagnòstics psiquiàtrics i les lleis dels adults envers els infants.

Un monòleg ple d’intensitat que ens emocionarà, ens farà enrabiar… i ens farà passar amb el protagonista les cinc fases del dol, tots alhora, en comunió. Meravellós.” Nicolás Larruy, Espectáculos BCN

 

Col·loqui postfunció.

 

Dramatúrgia| Denis Lachaud
Traducció| Joan Casas
Direcció| Pierre Notte
Ajudant de direcció| Mercè Managuerra
Espai sonor i espai escènic| Pierre Notte
Disseny de llums| Alexander Mange
Interpretació| Marc Garcia Coté

 

Més informació i venda d’entrades a www.teatrezorrilla.cat

<< Tornar a l’Inici