Las Canciones, espectacle de teatre al Teatre Zorrilla a Badalona
Teatre Zorrilla

Ubicació

Teatre Zorrilla
Carrer del Canonge Baranera, 17, 08911 Badalona, Barcelona
Categories

Més Informació

Més informació

Data

05.11.2021
Caducat!

Hora

Duracio. 1h 40 min
8:00 pm

“LAS CANCIONES” de Pablo Messiez – Teatre

LAS CANCIONES
De Pablo Messiez

Malgrat haver tancat les portes del seu teatre a Madrid el mes de gener passat, El Pavón Teatro Kamikaze, productor de la punyent Jauría, segueix portant les seves obres arreu i així arriba al Teatre Zorrilla un dels espectacles de més èxit d’aquesta temporada als escenaris: l’apoteòsica Las canciones, del dramaturg i director Pablo Messiez.

Inspirant-se en personatges i situacions de les obres d’Anton Txékhov, Messiez ens ofereix el seu espectacle més musical, poètic i festiu. Tota una invitació a sentir el poder transformador de la música. La música com a metàfora del misteri que hi ha en tot i a la qual només podem arribar des d’aquell sentit primordial i sempre obert: l’oïda.

En Las canciones, un grup de persones es reuneix per escoltar diverses músiques. I el que en principi semblava un acte inofensiu -un grup de gent escoltant i cantant cançons- acaba per transformar-los a tots.

És el que passa quan ens aboquem a un misteri.

No me parece haber visto nada así en teatro. Ni escuchado: el sonido te llega como si te lo destilaran en los oídos…” Marcos Ordóñez, El País.

Text i direcció| Pablo Messiez, a partir de personatges i situacions de les obres d’Anton Txékhov,
Escenografia i vestuari| Alejandro Andújar
Il·luminació| Paloma Parra
Disseny sonor| Joan Solé
Coreografia| Lucas Condró
Interpretació| Pablo Messiez, Carlota Gaviño, Rebeca Hernando, José Juan Rodríguez, Íñigo Rodríguez-Claro, Joan Solé y Marta Matute

 

Més informació i venta d’entrades: teatrezorrilla.cat

<< Tornar a l’Inici