Llibre Panza de burro
Llibreria Mitja Mosca

Ubicació

Llibreria Mitja Mosca
Carrer d'Ignasi Iglesias, 48, 08912 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació

Date

31.05.2023

Hora

7:30 pm

Cost

€10.00

NARRATIVES LGTBIQ+: cartografiant lectures al voltant del gènere i la sexualitat – Club de Lectura a la Llibreria Mitja Mosca

Acostumats a narratives i referents cisheteronormatius en la literatura, en aquest club de lectura us proposem obres amb protagonistes i històries amb un compromís cap a la realitat que suposa moure’s fora d’aquesta normativitat. Les lectures escollides són llibres de ficció travessats per diverses mirades i realitats del col·lectiu LGTBIQ.

Conduït per l’Andrea Mena

És comunicadora, curadora i periodista cultural que treballa en formats tant escrits, com digitals, com orals.
La seva poesia es pot llegir a medis i publicacions com digopalabratxt (Literatura para generaciones pixeladas), Vagabond City Lit, Metatron, Water Soup o sea foam mag, entre d’altres. Investiga sobre el gènere i l’existència queer, i les forces mobilitzadores dins els marcs relacionals. Ha entrevistat a multiplicitat d’artistes queer per revistes com Herdes Magazine i per altres marques, zines i medis online.
És co-fundadora del col·lectiu d’art multidisciplinari Aliança, on treballa la investigació teòrica i l’escriptura i pel que presenta i modera els seus col·loquis i en fa la curació.

SESSIONS

DIMECRES 31 DE MAIG, 19:30h

Panza de burro, d’Andrea Abreu (Editorial Barrett)

La primera novel·la d’Andrea Abreu és una història sobre l’amistat i la infància, o el final de tot això. La narradora i Isora, la seva millor amiga, tenen deu anys i són inseparables. Viuen en un poble sempre ennuvolat al nord de Tenerife. No hi ha platja ni sol, només molt temps per matar. És un estiu, d’alguna manera atemporal, com d’un altre temps. Andrea Abreu observa l’àvia que transmet mals consells des de la pura innocència i el pur salvatgisme, a la nena prematurament crescuda que domina a la seva amiga, però, sobretot, a l’amiga dòcil que, amb el temps, escriu la seva història.

Preu Sessió individual: 10€

Inscripcions a: llibreria@mitjamosca.com

Aforament limitat

 

Més informació a https://www.llibreriamitjamosca.com/clubs-de-lectura/club-narratives-lgtbiq

<< Tornar a l’Inici

 

 

 • 00

  díes

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds