Llibreria Mitja Mosca

Ubicació

Llibreria Mitja Mosca
Carrer d'Ignasi Iglesias, 48, 08912 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació

Date

14.06.2022
Caducat!

Hora

7:30 pm

Cost

€10.00

“Narratives LGTBIQ” – Club de Lectura a la Llibreria Mitja Mosca

Acostumats a narratives i referents cisheteronormatius en la literatura, en aquest club de lectura us proposem obres amb protagonistes i històries amb un compromís cap a la realitat que suposa moure’s fora d’aquesta normativitat. Les lectures escollides són llibres de ficció travessats per diverses mirades i realitats del col·lectiu LGTBIQ.

Al club de lectura de la llibreria Mitja Mosca ens reunirem el primer dimarts de mes per comentar una de les lectures proposades. Cada sessió la conduirà una persona diferent que aportarà la seva visió i dinamitzarà la sessió.

 

SESSIONS

DIMARTS 3 DE MAIG, 19.30h:

Stone Butch Blues, de Leslie Feinberg (Antipersona editorial)

condueix Bruno Cimiano. Poeta, Terapeuta Gestalt, educador social, sexual i de gènere. Antropòleg social, especialitzat en Salut Mental Comunitaria. Creador del projecte Trans*poesía i autor del llibre Pelos y hogares, poemario trans*

DIMARTS 14 DE JUNY, 19.30h:

Tengo miedo torero, de Pedro Lemebel (Las afueras editorial)

condueixen Magda Anglès i Francisco Llorca. Els dos venen del món del llibre i el 2017 van iniciar conjuntament l’editorial Las afueras, editorial que recupera títols fora del cànon i vol fomentar una edició plural i crítica.

 

Preu sessió: 10€

Curs complet (5 sessions): 40€

Inscripcions a: [email protected]

 

Més informació a https://www.llibreriamitjamosca.com/clubs-de-lectura/club-narratives-lgtbiq

<< Tornar a l’Inici