SUITE PETARDE – ÒPERA I HUMOR a l'Orfeó Badaloní
Orfeó Badaloní

Ubicació

Orfeó Badaloní
Website
http://www.xn--orfebadalon-ycb4e.cat

Més Informació

Més informació

Data

20.11.2021
Caducat!

Hora

6:00 pm - 8:00 pm

SUITE PETARDE – ÒPERA I HUMOR a l’Orfeó Badaloní

SUITE PETARDE – ÒPERA I HUMOR
20 novembre a les 18.00 – 20.00

La companyia No Chal People presenta el concert escenificat Suite Petarde, en el que ens interpreten peces musicals en diversos estils operístics que homenatgen les cançons de l’estiu conegudes per a tothom.

Els No Chal People estan cansats de no obtenir la fama i el reconeixement que ells creuen merèixer. Per això no els sembla immoral assolir l’èxit mitjançant un obscur pacte amb una entitat maligna, meitat Llucifer, meitat discogràfica. Aquesta entitat els exigirà una sèrie de condicions que hauran de complir sine qua non per triomfar, un cop hagin signat el contracte. Però… seran capaços de fer-ho?

L’argument creat per la dramaturga Cristina CORDERO va filant de manera humorística les diferents obres musicals donant un rerefons crític i satíric a la idea d’èxit.

No Chal People són el duet integrat per la cantant Laura GARCIA i el pianista Modesto LAI, una formació musical especialitzada en clàssica i micro-òpera, que persegueixen trencar amb el format tradicional i predictible de “concert” amb l’objectiu de sorprendre, emocionar i divertir a l’espectador. Actualment, la trajectòria artística dels No Chal People ja compta amb quatre espectacles que han portat arreu de la Península Ibèrica i a l’Argentina.

Preu socis OB 7€ a la venda a l’Espai Tolrà

Preu no socis OB 10€ a la venda a l’Espai Tolrà i aquí

 

Més informació a https://orfeobadaloni.cat/acte/suite-petarde-opera-i-humor/

<< Tornar a l’Inici