Sultans of Swing Tribut Dire Straits AL SARAU08911
Sarau 08911

Ubicació

Sarau 08911
Carrer de Ramon Martí Alsina, 32, 08911 Badalona, Barcelona
Website
https://www.sarau08911.com
Categories

Més Informació

Més informació i entrades

Date

15.09.2023
Caducat!

Hora

11:30 pm

Sultans of Swing Tribut Dire Straits AL SARAU08911

Sultans of swing és el nom d’una banda tribut a DIRE STRAITS composta de sis músics professionals, agrupats amb la finalitat de celebrar públicament concerts, el repertori dels quals consta de versions de temes musicals de la banda Dire Straits i de l’autor Mark Knopfler.

El propòsit del grup no és el de copiar les cançons de la banda original, sinó versionar fidelment i respectant els temes originals afegint-li la pròpia personalitat musical de Sultans of Swing.

El públic, que és seguidor de la banda original, no té l’oportunitat d’escoltar les cançons en directe habitualment havent d’assistir a concerts amb milers de persones i amb una cadència de temps molt elevada. A més Dire Straits ja no estan en actiu. La fi de la banda és portar aquesta música a llocs en els quals mai tocaria el grup original.

Sota far away, Expresso love, Sultans of swing, Money for nothing, Walk of life, Romeo and Juliet, Local hero (Going Home), Tunnel of love, The long highway, Solid rock, Brothers in arms, etc.

 

Més informació i entrades: https://www.sarau08911.com/

 

<< Tornar a l’Inici