Orfeó Badaloní

Ubicació

Orfeó Badaloní
Website
http://www.xn--orfebadalon-ycb4e.cat
Categories

Més Informació

Més informació

Date

08.05.2022
Caducat!

Hora

6:30 pm

UNA TARDA AMB BERNSTEIN – Orfeo Badaloní

Ja s’acosten les Festes de Maig de Badalona, i dins d’aquestes tindreu l’oportunitat de gaudir d’un espectacle únic amb música en directe. El diumenge 8 de maig a les 18.30 h teniu una cita amb Una tarda amb Bernstein.

Aprofitant l’estrena de la nova versió cinematogràfica de West Side Story, el Cor de Projectes de l’Orfeó Badaloní ens sorprendrà al Teatre Margarida Xirgu de Badalona amb una suite de temes del musical i, tirant del fil del genial compositor Leonard BERNSTEIN, ampliaran el repertori amb altres obres seves amb altres musicals com Wonderful Town, operetes com Candide o fins i tot un fragment de la seva monumental Mass. I de regal, una petita mostra d’obres del lletrista de West Side Story, Stephen SONDHEIM. És l’homenatge a aquest gran autor que ens ha deixat fa pocs mesos.

L’espectacle el dirigeix el director i compositor del badaloní Cor de Projectes Óscar PEÑARROYA, i els cors estaran acompanyats per la solista Christina KOCH i per Jordi CASTELLÀ al piano.

 

Les entrades tenen un preu de 10 € i es poden adquirir a Secretaria de l’Orfeó Badaloní l’Ateneu (Espai Tolrà) des de dilluns 25.04.2022 en el nostre horari habitual.

 

Més informació a https://orfeobadaloni.cat/acte/una-tarda-amb-bernstein/

<< Tornar a l’Inici