Local Time

 • Timezone: Europe/Dublin
 • Date: 21.04.2021
 • Time: 5:30 pm
Centre Cultural el Carme

Ubicació

Centre Cultural el Carme
Carrer de Francesc Layret, 78-82 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació a

Data

21.04.2021

Hora

6:30 pm

Xerrada “Nova mirada entorn les Festes de Maig” en el marc de l’exposició “Forjadors de la Festa. El patrimoni festiu de Badalona” a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme i en línia

“Nova mirada entorn les Festes de Maig”, a càrrec de Pol Asensio i del Grup d’Estudis de la Festa de Badalona.

En Pol, un jove estudiant de 2n de batxillerat de l’Institut La Llauna, presentarà el seu treball de recerca sobre les Festes de Maig i la cultura tradicional com a identitat dels badalonins. En la seva xerrada presentarà la visió d’un jove del segle XXI d’una festa gestada, sobretot, a finals dels anys noranta, i mirarà de destacar els punts forts, i els febles, de la nostra festa.

Dimecres, 21 d’abril, a les 18.30 h  dins el marc de l’exposició “Forjadors de la Festa. El patrimoni festiu de Badalona”.

La xerrada en format presencial (sempre que ho permetin les mesures sanitàries imposades pel COVID19 en el moment de l’activitat) i virtual (a través del canal de Youtube de Festes de Maig). Per poder participar-hi presencialment cal fer inscripció prèvia a través de l’aplicació Agenda Cultural de Badalona.

Més informació a http://ajuntament.badalona.cat/noticies/el-centre-cultural-el-carme-acull-la-mostra-forjadors-de-la-festa-el-patrimoni-festiu-de-badalona/

<< Tornar a l’Inici

 • 00

  díes

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris