LA MÍTICA SALA DE CONCERTS DE BADALONA ESTRAPERLO ES CONVERTEIX EN UN “CLUB DE CLUBS”

La sala de concerts Estraperlo de Badalona, coincidint amb el seu 13è aniversari, inaugura una nova era més centrada que mai en la cultura del club i amb part de la sala remodelada. Sense deixar de programar concerts, comptarà amb diferents clubs que programaran mensualment des de música indie-pop dels 90 fins a música africana, passant per diversos gèneres del techno i la música electrònica més underground.

Estraperlo Club del ritme: Cada tercera setmana de mes tindrà lloc la sessió que mantindrà viva la flama “estraperliana” de sempre. L’Unclu Garrot des de la Ducados Factory, acompanyat de convidats per a cada ocasió, oferirà les millors punxades de punk, rock, ska, reggae, soul, metal, hardcore i música d’alt tonatge.

The Safety Dance: El dj Albertcode ha tingut residència a les sales més importants de Barcelona i és el creador de les exitoses festes “Back to de 80’s” o “Smells like 90’s” a Razzmatazz. A “The Safety Dance” barrejarà l’essència pop, rock i indie dels 80’s i els 90’s en una festa que comptarà amb dj’s convidats per punxar des de New Order o Blur a Ràdio Futura o Dover, passant per The Beastie Boys o Spice Girls.

Dub Academy: Un Sound System on sonaran una gran varietat de gèneres que van des del roots més clàssic al so digital de finals dels noranta i principis dels dos-mil. Aquest escenari, que ha aconseguit créixer fins a consolidar-se com un dels espais més autèntics i concorreguts de les nits del Rototom Sunsplash, arriba ara a Estraperlo Club amb una residència mensual.

Bissap: Un ambient estrictament African Vibes que serà un viatge sense visat a través de la música. De Nigèria, Ghana i Costa d’Ivori a Sud-àfrica, els millors sons del continent africà.

Abaddon Club: El format club de techno del Devil’s Dancing Fest s’ha guanyat un lloc a l’escena de clubbing de Barcelona. Abaddon Club és un espai pel sons més undergrounds del techno i aposta pels millors artistes internacionals especialitzats en aquests sons contundents de la música electrònica.

Lebowsky Klub: És l’alter ego del bar Lebowski de Badalona, regentat pel dj Sr Ger, qui ara punxarà també a l’Estraperlo Club en aquesta festa on hi sonarà el millor house i on no es venera la figura del dj sinó de la música que s’hi posa.

Distorsión: Una festa de la mà del dj Ricardo F que punxarà tota la música que no se sol punxar a les festes remember. Progressive, trance i techno d’entre el 93 i el 2002 i que ha quedat en l’oblit. Aquesta serà una festa bimensual a l’Estraperlo Club.

Bassground: Bassground BCN són la productora d’esdeveniments psytrance amb més projecció de Catalunya. Van començar fa més de set anys programant mensualment a la Sala Upload i han apostat molt fort per aquest gènere fins a convertir-se en pioners i portar a Barcelona als màxims exponents del psytrance i el progressive mundial.

 

<< Tornar a l’Inici