La quinzena edició de Cryptshow Festival, els dies 25, 26 i 27 de juny i 2, 3 i 4 de juliol en format híbrid

Cryptshow Festival se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de juny i 2, 3 i 4 de juliol de forma presencial, però mantenint algunes activitats online.

El Cryptshow Festival presenta el seu cartell que evoca La Creació d’Adam, de Miquel Àngel. Amb un cop d’ironia, un dels màxims exponents de la pintura religiosa serveix d’inspiració a l’autor del cartell, l’il·lustrador Toni Benages, per a la reivindicació de la diversitat, el desordre i allò que surt de la norma.

Després d’una edició, la del 2020, totalment online a causa de la pandèmia, Cryptshow Festival  tornarà a omplir el Teatre El Círcol de Badalona amb una selecció de curtmetratges de la Secció Oficial a Competició, concerts i alguna que altra sorpresa. L’organització ha decidit oferir la possibilitat de visionar tota la Secció Oficial a Competició online, igual que l’any passat, a través de la plataforma FesthomeTV.

A banda de les projeccions de curts, durant els dos caps de setmana es faran taules rodones, presentacions de llibres, recitals de poesia i concerts. Algunes d’aquestes activitats seran online, tot i que el gran gruix d’actes recuperen la presencialitat al Teatre El Círcol.

La venda de les activitats serà de forma anticipada a través de la web del festival.

El Cryptshow és un festival de terror, fantasia i ciència-ficció que té com a objectiu reivindicar els valors artístics i culturals del gènere, promoure i donar suport a artistes novells, treure a la llum el treball d’autors que han estat oblidats per la premsa i la indústria i agitar l’activitat cultural de l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

Més informació i entrades  a https://cryptshow.blogspot.com/2021/05/el-cartell-del-cryptshow-es-vesteix-de.html

 

<< Tornar a Actualitat

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris