Obert Obert el període d’inscripció per a la Secció Oficial de la 49a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que es farà del 20 al 29 d’octubre

Obert el període d’inscripció de curtmetratges per a la Secció Oficial de la 49a edició de FILMETS Badalona Film Festival, que se celebrarà del 20 al 29 d’octubre de 2023.

Es poden presentar al festival tots aquells curtmetratges de fins a 30 minuts de durada, de qualsevol d’aquests tres gèneres: ficció, animació i documental. La Secció Oficial inclou totes les pel·lícules que es presenten a competició i que aquest any es podran veure al Teatre Zorrilla de Badalona i a l’Institut français de Barcelona.

El termini per fer la inscripció finalitzarà el 15 de juny. El cost d’inscripció d’un curtmetratge és de 5 euros si es fa abans del 30 d’abril, i de 10 euros si es fa entre l’1 de maig i el 15 de juny. Els cineastes de Badalona tindran la inscripció gratuïta.

Les inscripcions dels curtmetratges es poden fer a través de les plataformes Festhome i Movibeta, a les quals s’hi accedeix directament a través de la pàgina web del festival: www.festivalfilmets.cat

Podeu consultar les bases de la 49a edició de FILMETS Badalona Film Festival a la següent adreça:

https://www.festivalfilmets.cat/bases/

 

 

<< Tornar a Actualitat