Saps que és un club de lectura? Ho pots descobrir a les biblioteques de la teva ciutat!

Els clubs de lectura són grups de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses. Cada grup, conduït per un expert, es reuneix amb l’objectiu de promoure la lectura i el diàlegEls clubs de lectura oberts són aquells que poden abastar una àmplia varietat de lectures, sense el fil d’un gènere o espai o temps històric concret. Els clubs de lectura temàtics són aquells que proposen un camí de lectures determinat per una temàtica, un gènere o un espai i un temps concret.

Les biblioteques de Badalona ofereixen diversos clubs de lectura perque puguis escollir el que més t’interessa:

Clubs de lectura en altres idiomes

Club de lectura en anglès
Són trobades literàries en anglès on un grup de persones, guiades per un moderador/a expert, comparteixen les experiències i les opinions que els ha provocat la lectura d’un mateix llibre en llengua anglesa, prèviament seleccionat. També s’hi debaten temes d’actualitat d’interès general. Aquesta activitat està pensada per a totes aquelles persones interessades en la lectura i el debat en llengua anglesa.


English Book Club: advanced

Aquest club de lectura té l’objectiu de fomentar l’ús de l’anglès a través de la millora de les habilitats comunicatives i les relacions interpersonals. Està adreçat a persones amb un nivell avançat d’anglès i la seva periodicitat serà mensual.

Conversa en anglès: nivell intermedi
Grup de conversa on podràs comentar i opinar sobre temes d’actualitat.

Club de lectura en francès
Aquest club de lectura tindrà com a objectiu aprendre francès a través de la lectura d’un llibre i amb sessions per comentar i intercanviar opinions amb altres assistents del club, amb la llengua francesa com a mitjà.

 

 

Viu un llibre – Club de lectura vitual per a joves

T’agradaria ajudar a un/a autor/a a escriure un llibre? Connecta’t a Fiction Express: llegeix i vota com continua la història! També podràs interactuar amb l’autor/a i altres nois i noies.

 

 

 

 

En català, llegim i parlem

Són trobades literàries en català dirigides per voluntaris lingüístics que actuen com a moderadors de grup. Tenen l’objectiu de fomentar l’ús del català d’una manera lúdica a través dels llibres i estan adreçades fonamentalment a persones que no tenen l’hàbit de llegir en català o que volen millorar el seu nivell. Per aquesta raó s’utilitzen les anomenades lectures fàcils, una col·lecció d’obres de fàcil comprensió que es proposen i es proporcionen als participants des de la biblioteca.

La Lectura Fàcil s’adreça a tothom i en especial a les persones amb dificultats lectores transitòries o permanents.

 

Club de lectura

Llegir, en general, és un viatge en solitari a través de les paraules i la imaginació. Les biblioteques et  conviden a endinsar-te pels diferents gèneres literaris i posar-ho en comú amb altres amants de la lectura. Les biblioteques de Badalona tenen a disposició dels participants dels clubs els exemplars del llibre a comentar en unes sessions que compten amb un moderador/a. Per més informació http://badabiblios.cat

 

<< Tornar a QueSaps