Tornen les NITS D’ESTIU DEL MUSEU els divendres de juliol

 

 

 

 

El Museu de Badalona i el Grupo Osborne, propietari de la fàbrica Anís del Mono, presenten una nova edició de les Nits d’Estiu, la proposta cultural que omple de patrimoni i música els vespres del juliol. Les entrades es podran adquirir, a través del web del Museu, a partir del proper 22 de juny a les 10 del matí

 

 

Les Nits d’Estiu del Museu de Badalona que, com ja és tradicional, tindran com a escenari la fàbrica Anís del Mono. Aquest any el Museu ha programant quatre propostes musicals ben atractives que ens passejaran pel dixieland, la música clàssica, el jazz manouche i la rumba catalana. Aquestes actuacions, que amenitzaran les nits dels quatre primers divendres de juliol, seran la cirereta del pastís d’aniversari dels 150 anys de la marca Anís del Mono, el singular producte que passeja el nom de Badalona arreu del món.

Programa de les Nits d’estiu del Museu:

NITS D’ESTIU A L’ANÍS DEL MONO. GUMBO JASS BAND

DIVENDRES 2 DE JULIOL, 21 h GUMBO JASS BAND

Òscar Font, trombó i veu Javier Abella, banjo David Parras, tuba David Forns, washboard Laia Molins, claqué Roser Font, claqué

Us agrada el claqué? Us agrada el jazz de Nova Orleans? La Gumbo Jass Band, arriben  a l’Anís del Mono amb una proposta plena de ritme que ens farà gaudir d’una nit única al més pur estil de Nova Orleans. L’espectacle Gumbo Tap Jam és la combinació perfecta entre ball i música, una simbiosi de claqué i jazz, plena de ritme .

 

 

NITS D’ESTIU A L’ANÍS DEL MONO: TRIO VIVO

DIVENDRES 9 DE JULIOL, 21 h TRIO VIVO

Carlos Montfort, violí
Joan Antoni Pich, violoncel Miquel Àngel Cordero, contrabaix

El Trio Vivo està format per tres músics de formació clàssica i esperit inquiet que combinen la seva faceta d’instrumentistes amb la composició, la improvisació i el gust pels gèneres i formats musicals més diversos. Ens ofereixen un repertori amb composicions pròpies, versions de temes clàssics i contemporanis, i sobretot moltes ganes de jugar, emocionar i fer gaudir el públic.

 

 

NITS D’ESTIU A L’ANÍS DEL MONO: PIERRE-ARNAUD QUARTETDIVENDRES 16 DE JULIOL, 21 h PIERRE-ARNAUD QUARTET

Juan Carlos Buchan, contrabaix Nicolás Rugolino, trompeta
Neter Calafati, guitarra Pierre-Arnaud Bourhis, veu i guitarra

Pierre-Arnaud Quartet és una formació de jazz un xic atípica, amb trompeta, guitarra i contrabaix, que ens proposa un viatge hipnòtic entre el swing americà dels anys trenta i la música popular francesa.

 

 

NITS D’ESTIU A L’ANÍS DEL MONO: MUCHACHO & LOS SOBRINOS

DIVENDRES 23 DE JULIOL, 21 h MUCHACHO & LOS SOBRINOS

Miguel Serviole “Muchacho”, guitarra i veu
Francisco Batista “Rambo”, percussions, palmes i veus Samuel García López “Sam”, guitarra i veus

La rumba catalana, pura i autèntica, posarà el punt final a les Nits d’Estiu d’aquest any i ens permetrà celebrar, a ritme de ventilador, els 150 anys de l’Anís del Mono. Muchacho & los Sobrinos, hereus directes de Peret, del Pescaílla, de Chipén o d’Estrellas de Gràcia, seran els encarregats d’omplir d’energia i festa aquesta commemoració amb la seva música desacomplexada i juerguista!

 

 

Més informació i venda d’entrades  a https://www.museudebadalona.cat/nits-destiu-del-museu-a-lanis-del-mono/

 

Ubicació: Fàbrica Anís del Mono
Carrer Eduard Maristany, 115 badalona