Ressó 1921
Orfeó Badaloní

Ubicació

Orfeó Badaloní
Web
http://www.xn--orfebadalon-ycb4e.cat
Categories

Més Informació

Més informació

Data

03.07.2021
Caducat!

Hora

9:00 pm

Cost

€5.00

RESSÒ 1921 del Orfeó Badaloní a l’Església de Sant Josep

Ressò 1921 és un dels actes encabits dins la programació especial del centenari de l’Orfeó Badaloní. Es tracta d’un concert participatiu amb varies corals de Badalona que té per finalitat la celebració de tants anys compartint l’afició pel cant coral.

Badalona Sardanista, Òmnium Cultural i Orfeó Badaloní Ateneu han organitzat aquest acte tot commemorant aquell gran concert que varen fer l’any 2014.

La Coral La Badalonense  i el Cor La Coloma d’Esplugues (Dir. Juan Carlos Márquez Carrillo), la Coral Betúlia (Dir. Rafael Montaner Brugarolas), el Cor Dos x Quatre, el Cor Orfeó Badaloní (Dir Emmanuel Niubò Peludero), la Capella de Música de Badalona (Dir. Jordi Sánchez-Caroz) i el Cor Vora Mar (Dir. Jaume Arimont Planas, i format per excantaires del  ateneu) seran les encarregades de fer-nos vibrar amb aquest emotiu concert.

La primera part estarà integrada per una interpretació individual de cada cor d’una de les peces composades pels Directors fundadors, a la que la seguirà una segona part on La Cobla Marinada interpretarà dues sardanes del mestre fundador Antoni Botey, i acte seguit tots els cantaires interpretaran un seguit de sardanes i cançons tradicionals amb acompanyament instrumental a càrrec de la Cobla.

Ressò 1921 vol reforçar aquell fil de veu que ha anat passant de generació en generació de cantaires i que l’Orfeó manté viu actualment per tal que el cant coral a Badalona sigui un mitjà per conèixer i viure la música i que aquesta continuï sent un dels motors de la vida associativa.

 

El concert està patrocinat per Serveis Funeraris de Badalona i amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Josep que  cedeix l’Església.

Entrada 5 euros

AFORAMENT LIMITAT. Per assistir com a públic cal inscripció prèvia al telf. 933843713

Ubicació: Esglèsia Sant Josep
                 Carrer Enric Borràs, 69

Més informació a https://orfeobadaloni.cat/acte/resso-1921/

 

<< Tornar a l’Inici